2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

153 بازدید | 8 پست

سلام دوستان کسی می‌تونه بگه تعبیر خوابم چیه 

من خواب دیدم هرچی پول دارم میدم که یه زندانی آزاد بشه چند نفر از آشنایان هم میخوان که اون زندانی آزاد نشه منم هرکاری می‌تونستم کردم . ولی دیگه نمی‌دونم آزاد شد یانه .توی همین خوابم هم انار می‌خوردم 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم این خواب دوتا تعبیر میتونه داشته باشه

اول اینکه میخوای آزاد و رها باشی و زیر سلطه کسی نباشی،نه‌که تنها باشی...میخوای قوی باشی و افسار زندگیت دستت باشه و شاید فکر میکنی که دیگران سعی دارن مانعت بشن و یا واقعا مانعت هستن..

شادی پیدا کردنی نیست...ساختنیه
عزیزم این خواب دوتا تعبیر میتونه داشته باشه اول اینکه میخوای آزاد و رها باشی و زیر سلطه کسی نباشی،ن ...

دوم اینکه درگیر ظواهر و‌مادیات شدی و یا اینکه احساسات و هواسته های سرکوب شده که‌ممکنه نفسانی باشه داری،که صرفا به این معنی نیست که‌چیز بدیه ، باید ضعفا و ناراحتیارو بشناسی و خودتو خوب کنی

شادی پیدا کردنی نیست...ساختنیه
دوم اینکه درگیر ظواهر و‌مادیات شدی و یا اینکه احساسات و هواسته های سرکوب شده که‌ممکنه نفسانی باشه دا ...

مرسی عزیزم فدات. چند شبه خواب میبینم خودم. یا شوهرم پول می‌دیدم به دیگران

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
@مهرسا9955     عزیزم میشه بگی تعبیر خوابم چیه؟

ﺍﺻﻞ ﺍﻧﺎﺭ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﺎﻝ ﺍﺳﺖ. ﻟﻴﻜﻦ ﺑﻪ ﻗﺪﺭ ﻫﻤﺖ ﻣﺮﺩﻡ ﺧﺎﺻﻪ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻭﻗﺖ ﺧﻮﺩ ﺑﻮﺩ. ﺍﮔﺮ ﻧﻪ ﺑﻪ ﻭﻗﺖ ﺧﻮﺩ ﺑﻮﺩ ﺑﺪ ﺑﻮﺩ. ﺍﮔﺮ ﺑﻴﻨﺪ ﺍﻧﺎﺭ ﺍﺯ ﺩﺭﺧﺖ ﺑﺒﺮﻳﺪ ﻭ ﺑﺨﻮﺭﺩ, ﺩﻟﻴﻞ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺯﻧﻲ ﺻﺎﺣﺐ ﺟﻤﺎﻝ ﻣﻨﻔﻌﺖ ﻳﺎﺑﺪ.

برای زندانی مجبور میشی به یکی باج بدی ،از غم واندوه رهایی میابی 💝

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
ﺍﺻﻞ ﺍﻧﺎﺭ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﺎﻝ ﺍﺳﺖ. ﻟﻴﻜﻦ ﺑﻪ ﻗﺪﺭ ﻫﻤﺖ ﻣﺮﺩﻡ ﺧﺎﺻﻪ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻭﻗﺖ ﺧﻮﺩ ﺑﻮﺩ. ﺍﮔﺮ ﻧﻪ ﺑﻪ ﻭﻗﺖ ﺧﻮﺩ ﺑﻮﺩ ﺑﺪ ﺑﻮﺩ. ...

مرسی عزیزم فدات