2777
2789
من عمل کردم و راضی نیستم پیشنهلد نمیکنیم

سلام عزیزم مشکل بینی شما الان چی هست؟  منم پریروز ویزیت شدم پیشش .اصن به دلم ننشست .گفت نوک بینیت ضخیمه کاریش نمی کنم نمی دونم یک کم استخوان بینی برمیدارم با افتادگی نوکش درست می کنم .اصن درست متوجه عربا بینی نمیشه من خودم بهش گفتم سوراخا یکسان نیستن .نگاه کرد گفت آره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از کرمان رفتم یزد .بنظرم به این همه دنگ و فنگشم نمی ارزه. شما چند مدت عمل کردید؟ 

این اشتباه نکن به منم هیمنارو  گفت منم ۸۰۰ کیلومتر را رفتم پیشش به همه همینو میگه فقط بلد یه تیکه غضروف بزاره تو نوک بینی که میشه یه بینی دراز بد فرم بدتر از بینی قبلت  

هیچکار نمیکنه  که هیچ فقط آرزو میکنی کاش هیچ وقت همچون تشتباهیو نکرده بودم😪😪😪

یه ساله افسردگی گرفتم

این اشتباه نکن به منم هیمنارو  گفت منم ۸۰۰ کیلومتر را رفتم پیشش به همه همینو میگه فقط بلد یه تی ...

یعنی بعد یکسال بینی شما خوب نشده هیچی هنوز.آره کلن دلم زد فکر کردم هیچ کاری نمیخواد بکنه واسم . شما از کجا رفتید ؟

اینقدر تو این یه یال آقای دکتر گفت چسب بزن چسب بزن داغون شد پوست کلی حساسیت گرفتم دیگه هم  ترس ...

عزیز دلم چقدر بد .حالا خودت ناراحت نکن شاید انقدرها هم بینیت بد نیست که خودت میگی.شاید حساس شدی روش