2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چطور بود چی میپرسه چه چیزایی رو باید رعایت کنم پارک دوبل رو چطور رفتی

هیچی نپرسید فقط صادرکاتو حتما رعایت کن 

من خودم خیلی استرس داشتم اونم فهمید همرو ازم امتحان گرفت دور ی فرمون و دو فرمون و دوبل  ولی استرس نداشته باشی و ریلکس باشی فک نکنم همرو بگیره و اینکه راهنما یادت نره قبل دنده دادن کلاژو امتحان کن دستت بیاد خاموش نکنی همین

اصلا استرس نداشته باش  افسرای الان مثه قبل نیستن همشون اوکین و تا سوتی بدی ندی ردت نمیکنن دوبل ...

انقد استرس دارم  هرچی بلد بودم از یادم رفتن صبحم آزمون دارم

هیچی نپرسید فقط صادرکاتو حتما رعایت کن  من خودم خیلی استرس داشتم اونم فهمید همرو ازم امتحان گر ...

اگه زحمتی نیست  از اول  حرکت ایست اول واسم توضیح بده

ایست اول  و پارک دوبل رو چطور رفتی

من اولین نفر امتحان دادم 

ببین انتهای برف پاک کن سمت راستو ب صورت فرضی بنداز زیر چرخ ماشینی ک می خوای دوبل بگیری ازش اینجوری فاصله پنجاه سانتت درس در میاد بعد برو کنارش اینه بغلت باید با کاپوتش بغله هم باشه بعد لاک پشتی بیا عقب از شیشه لچک عقب ماشین چراغ عقب ماشینرو دیدی فرمون بچرخون سمت راست تا اخر بعد اروم برو تو تا زمانه که از اینه بغل نگا کن دستگیره در عقب ماشین ک ب طور فرضی افتاد رو جدول فرمونو کامل بچرخون چب برو تو تمام

فیلمای اموزشیش تو اینترنت هس فیلمارو ببینی راحت تر یاد میگیری 

من دوبلو خوب زدم فقط یکوچولو فاصلم از کنار جدول بیشتر از حد معمول شد اونم خیلی کم چون استرس داشتم فرمون دومو زود پیجیدم

من اولین نفر امتحان دادم  ببین انتهای برف پاک کن سمت راستو ب صورت فرضی بنداز زیر چرخ ماشینی ک ...

به نظرتون اگه فردا نرم آزمون  دوباره باید برم قبض بگیرم