2777
2789
عنوان

جن زدگی یا توهم؟

912 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خوبین.

من قبلا تقریبا ۳ سال پیش یه جن دیدم ک اصلا شباهتی به جن نداشت ولی بازم ترسناک بود بعد اون همش خواب بد میدیدم ک نزدیک بود سکته کنم تا ۲ سال این خوابا ادامه پیدا کرد بعد دیگه خواب بد هم ندیدم ، بنظرتون این ترس تا کی ادامه پیدا میکنه؟

از تاریکی میترسم و بیشتر از اینکه تنها باشم راه درمانی دارین همش فکرمیکنم یکی داره نگام میکنه یا یکی بالا سرمه الانه بپره رو من داغونم اصلا شب نمیتونم با آرامش بخوابم

من قبلا تقریبا ۳ سال پیش یه جن دیدم ک اصلا شباهتی به جن نداشت ولی بازم ترسناک بود بعد اون همش خواب بد میدیدم ک نزدیک بود سکته کنم تا ۲ سال این خوابا ادامه پیدا کرد بعد دیگه خواب بد هم ندیدم ، بنظرتون این ترس تا کی ادامه پیدا میکنه؟

از تاریکی میترسم و بیشتر از اینکه تنها باشم راه درمانی دارین همش فکرمیکنم یکی داره نگام میکنه یا یکی بالا سرمه الانه بپره رو من داغونم اصلا شب نمیتونم با آرامش بخوابم

محدثه هستم ۱۹ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری-دانشجوی حقوق و معلم انگلیسی/انشالله به هدفم که وکیل شدن هست برسم ولی ارزومه مامانم همیشه سلامت باشه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یچیزی میگم باورت نمیشه اما منم میدیدم بخاطر جادو خانوادمون بود 

قیافشون ترسناک نبود نسبت ب این خرافاتی ک بقیه میگن 

ببین بهت پیشنهاد میکنم تو خونه یوگا تمرین کن ذهنتون متمرکز می‌کنه

من خودم دعانویس و.. رو قبول ندارم ولی! ینفر تعریف کرد گفت احضار روح کرده اونم جنه ولش نکرده و.. رفته پیشه دعانویس بعد خوب شده! اگه واقعا فکر میکنی راهکار خوبیه و اعتقاد داری برو