jodeeeeeeeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 27 عنوان تغیر رشته دارم میزنم. مددکاری خونده بودم آینده نداره،روانشناسی میخوام شروع کنم 142 بازدید | 7 پست با تمام سختی های روانشناسی شروع کنم،الانم دانشجو هستم کار نیست ،مدرک مددکاری دارم ،خیلی استرس از لحاظ مالی گرفتم چون خرجمو بابام میده. چیکار کنم دوستم ریختم بهم 1400/10/30 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_بانو27 عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 9192 بهنظرم خیلی موفق میشیموقعیت و علاقه مهاجرت نداشتی؟ مددکاری اگه زبانت خوب باشه یه سری از کشورها خیلی نیاز دارن Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
jodeeeeeeeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 27 چن سالته 33 سالمه ،تازه جدا شدم و خونه پدرم زندگی میکنم ،واقعا دوست دارم از لحاظ مالی قوی شم ،چندسالی نمیشه درسم تموم شده چه کنم تا اون موق😟😟😟
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17792 33 سالمه ،تازه جدا شدم و خونه پدرم زندگی میکنم ،واقعا دوست دارم از لحاظ مالی قوی شم ،چندسالی نمیشه د ... مددکاری رشته دانشگاهیه؟یه دوره گذروندی؟ در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
jodeeeeeeeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 27 مددکاری رشته دانشگاهیه؟ یه دوره گذروندی؟ االان کاردانی دارم، هیج جا کار نیست با این مدرک ،دانشگاهی خوندم.
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17792 االان کاردانی دارم، هیج جا کار نیست با این مدرک ،دانشگاهی خوندم. لیسانس روانشناسی هم کار توش نیستمن گرفتم هیچ ازمون استخدامی نمیتونم شرکت کنم در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
jodeeeeeeeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 27 لیسانس روانشناسی هم کار توش نیست من گرفتم هیچ ازمون استخدامی نمیتونم شرکت کنم ککار تو.کلینیک ترک اعتیاد چی ،برو.