2777
2789
عنوان

درددل

137 بازدید | 27 پست

اومدم درد و دل کنم و برم 

من خانواده ام ۶تان مامان و خواهرم چادری هستند و وضع مالیمون متوسطه ولی من خیلی یه جورایی بدبختم 

الان دهه هشتادیا نگاه توروخدا با تاپ و عکس میزارن اینستا از صب بیرون و همه تفریح و پارتی من یه بارم تنها بیرون نرفتم یه بارم با دوستام نرفتم 

ولی من نه حتی یه عکس درست ندارم با اینکه ظاهر خوبیم دارم چون از اولش هر چه یادمه سرم تو کتابه و بس 

ولی متاسفانه جامعه ما فقط قیافه و اندام و ببخشیدا اونایی که بد حجاب هسن دوس داره ولی من بدبخت امروزی اصن نیسم حتی ابروهام رو برنداشتم ولی نگا دخترای همسن و سال من همه مو رنگ کردن 

بخدا خسته شدم

با گریه نوشتم اینارو .شب خوش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بیشتر فکر خودت باش روحیتو عوض کن با تنوع  به همسنای خودتم کار نداشته باش هر کسی یه طور ز ...

چشم همه هم بهم میگن خیلی غمگینی بر خلاف قبلنات ولی آخه راستش نمیشه واقعا آدم نمیکشه

من هم مجرد بودم نه آبرو برداشتم نه با دوستان تفریح و پارتی رفتم نه مو رنگ کردم

الانم که متاهلم اینستا ندارم چون وقتمو میگیره.

موهامو هم رنگ نکردم چون موی خودمو خیلی دوست دارم.

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

سلام عزیزم به نظر من داری اشتباه فکر میکنی خیلیا هستن که هم با حجاب هستن هم کلی خوشتیپ دیدتو عوض کن توام میتونی در چارچوب خانوادگی خودت خوش بگذرونی و مطرح باشی اونی که با تاب عکس میذاره مطمئن باش خیلی سواستفاده ها ازش میشه و آسیب میبینه اونایی هم که کلی رفیق دارن باید بگم رفیق تا وقتی پول داری دنبالتن از همون رفیقات ممکنه کلی ضربه بخوری تنها کسایی که بدون چشم داشت کنارتن خانوادت هستن عزیزم شب خوبی داشته باشی

واقعا نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنین

البته با عرض معذرت

هیچ‌پسر سر راست و خانواده دوستی دنبال قیافه نیست

قیافه هم هستولی نه بیشتر از نجابت یه خانوم

چون بچه منو نجابت بزرگ میکنه نه قیافه

من خودم یه خانومی رو دیدم که بخاطر گوشی بچشو میزد که چرا با گریه کردنت مانع گوشی بازی من میشی

حالا شما کهچادری هستی دیگه بماند

خدا زنای خوبو برا مردای خوب کنار گذاشته

زنای بدم برای مردای بد

پوشش ملاک نیست ولی خب ظاهر ما نشانگر باطن ما هم هست

وقتی یکی قدر خداشو نمیدونه و براش مهم نیست

چجوری قدر بندشو میخواد بدونه

اونا عشق نیس

یعنی هر چی ام باشه لااقل عشق واقعی نیست

یعنی چی

مظلوم بودن هیچ جایی نمیتونه خوب باشه و شما الان قطعا خودخواسته ظلم بهتون میشه .خودت تلاش کن واسه تغییر زندگیت .کسی نمیتونه با ترحم تغییری تو زندگی شما ایجاد کنه