تو تاپیک های اروپا و مربوط به اروپا لطفا منو تگ کنید دوستان🙏🌹زنان یک جامعه را محدود کنید،آنها را تو سری خور و حقیر کنید،تمسخرشان کنید،کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج و بزرگترین هنرشان آشپزی و خیاطی باشد،بلایی بر سرشان بیاورید تا از اجتماع بترسند،تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکارید تا ایمان بیاورند دخترانشان را باید در قفس پرورش دهند،کتاب و علم و چکش و قلم را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید،با جوانانشان کاری کنید که از جنس مخالفشان دور باشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد،هر کس برای آزادی زنان تلاش کرد را"بنده ی شیطان"و "دشمن خدا"بنامید که او دشمن ما و ما خدای زمین هستیم.من تضمین میدهم چنین جامعه ای هزار سال هم بگذرد،پیشرفت نخواهد کرد.📚چگونه جهان را اداره کنیم🎯چرچیل
به این نتیجه رسیدم که تا وقتی خدا نخواد نمیشه و برای هیچی نباید اصرار کنم چون یه بار برای یه موضوعی خیلی اصرار کردم بعد که دعام برآورده شد مثل چی پشیمون شدم
وقتی هم خدا برامون بخواد که بشه حتی دعا هم نکنیم میشه
چ میدونم من از بچگیم یعنی از وقتی که فهمیدم چی به چیه سختی کشیدم پدر بد اخلاقو عصبی ک مادرمو میزد و هزاران بلا سرمون آورد بخاطره اخلاقاش😭تو ۱۶ سالگی ب اولین خواستگار گفتم بله گویا از چاله در اومدم و افتادم تو یه چاه از همون موقع تا همین ۲ ساله پیش زجر کشیدم تازه ۲ ساله یه کمی اوضاعم بهتر شده