2777

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7986644/میخام-تاپیک-انرژی-مثبت-شروع-کنیم-بیاین-همتون?postId=223266013

بیاید انرژی مثبت ، تا با نیروی قوی کائنات به ارزوهاتون برسید ، من خودم خیلی نتیجه دیدم و واقعا دوست دارم بقیه هم حالشون خوب باشه و نتیجه ببینند و به ارزوهاشون برسند

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

روغن مالی کمر و زیر شکم با روغن های گرم مثل روغن زیتون یا روغن سیاهدانه یا کنجد.

خوراک گرمی مخصوصا شام و صبحانه.

بادکش تخمدان ها بیست و یک شب یک در میان.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روغن مالی کمر و زیر شکم با روغن های گرم مثل روغن زیتون یا روغن سیاهدانه یا کنجد. خوراک گرمی مخصوصا ...

من الان نزدیکای 4ماهه پریود نشدم 

دارم دیوونه میشم 

ممنون عزیزم 

چ جالب ، تو دقیقن مثه منی:) من رفتم دکتر فعلن دارم دارو مصرف میکنم یه ماهی ک گذشت ب موقع بود حالا ماه های بعد چی میشه خدا میدونه... 

پینوکیو کجایی؟! اینجا هر روز دروغ ها بزرگ تر می شوند و دماغ ها کوچیک تر...
من الان نزدیکای 4ماهه پریود نشدم  دارم دیوونه میشم  ممنون عزیزم

شاید باردار هستید.

دمنوش زعفران و

سیاهدانه زیاد بخورید

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
چ جالب ، تو دقیقن مثه منی:) من رفتم دکتر فعلن دارم دارو مصرف میکنم یه ماهی ک گذشت ب موقع بود حالا ما ...

منم پارسال رفتم دکتر 

همه ی آزمایشای هورمونی هم دادم هیچ مشکلی نداشتم 

قرص متفورمین هم بهم داد تا قرصا رو میخورم پریود میشم قطعشون که میکنم نمیشم خیلی حالم بده از این موضوع 

منم پارسال رفتم دکتر  همه ی آزمایشای هورمونی هم دادم هیچ مشکلی نداشتم  قرص متفورمین هم ب ...

من قبلش هم میشدم ولی نامنظم و زود ب زود مثلن تو یه ماه دوبار، ب منم متفورمین و دوفاستون داد 

من قبلش هم میشدم ولی نامنظم و زود ب زود مثلن تو یه ماه دوبار، ب منم متفورمین و دوفاستون داد 

منم قبلا میشدم 

الان نزدیکای 4ماهه هیییچ 

دااارم میمیرم انقدر اعصابم خورده 

منم قبلا میشدم  الان نزدیکای 4ماهه هیییچ  دااارم میمیرم انقدر اعصابم خورده

ای بابا ، ببین بنظرم استرس سمه واسه این مشکل. خودتو بزن ب بیخیالی یا هم اگه نمیتونی دوباره برو دکتر