2821
2789
عنوان

ايدز

129 بازدید | 7 پست

ايدز روی سوزن چقدر زنده میمونه یکی میگه یک روز یکی میگه دو ساعت چقدر تو تلویزون گفتن 1 روز میخواستم ببنیم چقدره و بعد میگم واکسن ايدز مؤفق ازمایش شد میخواستم ببنیم تا چند سال آینده کی میاد 

چرا همه تاپیکات درمورد ایدزه😶

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چکار داری 😐

کار خاصی ندارم😦

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
چکار داری 😐

نمیدونم چند سالتونه و مشکل واقعا برادرتون هست یا خودتون؟و اینکه وسواس دارید یا چیز دیگه ای...ولی احساس میکنم نگرانیتون بیهوده هست و بدتر اضطرابش ب سیستم ایمتی بدنتون آسیب میزنه اگه مشکوک هستید که خدایی نکزده مبتلا هستید میتونید یه آزمایش ساده hivبدین و از سلامتیتون خیالتون راحت بشع

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
چون وسواس دارم 

برو آزمایش بده که نگرانش نباشی

این ویروسم در حد یکی دو دقیقه زنده میمونه خارج از بدن

چون وسواس دارم 

اگه وسواسم داشته باشید آزمایش اچ آی وی بدین و منفی باشه باید ریگه به این باور برسید که ب ایدز مبتلا نیستید چون در آزمایش خطا وجود نداره

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
2824
2823
2791
2779
2792