بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روز قبلش باید شیو کنی و بری هرچی موهات بلندترباشه تاثیر کمترمیشه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
والا من ۶ چلسه انجام دادم هیچی به هیچی از ماه بعدش شروع کرد به دراومدم به خانومه گفتمگفت ۸ جلسه ات که پر شد دیگه میشه سه ماه یه بار گفتم یعنی ۳ ماه بعد در میاد گفت اره گفتم چی میگن پس سالی یه بار گفت شگردمونه دیگه خندید بخدا راست میگم منم دیگه نرفتم ولی چون ریشه اش خیلی نازک شده بود ربتم اپیلاسیون
چی میگین شما چرا اطلاعات غلط میدین من میرم لیزر باید روز قبلش حتما بری شیو کنی فرداش بری لیزر نه ای ...
اطلاعات غلط ندادم من دو سه روز قبلش شیو میکنم موی بدن هرکسی یجوره موی بدن من خیلی ضخیم نیست دو سه روز طول میکشه تا در بیاد من اگه امروز شیو کنم فرداش ریشه هم نزده کاملا زیر پوسته ...