2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچموتو۳۶ هفته ازدست دادم بخاطرزایمان زودرس داغونم

من بچه م به دنیا اومد نزدیک پنجاه روزش هم شد بعد فوت کرد 

چهارسال گریه کردم ولی شکرخدا بااومدن بچه دیگه حالم بهترشد

شبی یکی از جنس خودت ،خنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد کرد.....

بنده مجبورشدم به فراموش کردن😔

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

الان به لطف خداوند باردارم و امیدوارم با آمدن فرزند سوم،داغ فرزند دومم کمی سردتر بشود.

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

استارتر عزیزم بنده هم مثل شما درست ۳ روز مانده به زایمان در اثر سهل انگاری خودم و پزشکم فرزندم را از دست دادم.تا دوهفته ی اخیر که دوباره وارد نی نی سایت شدم حتی حق نداشتم راجع به دردهایم با کسی حرف بزنم.من محکوم شدم به ...خیلی اذیت شدم تا به همه ثابت شد احمال پزشکم ۸۰ درصد علت مرگ فرزندم بود😊 دلتان خواست خوشحال میشوم باهم درد ودلی داشته باشیم.

استارتر عزیزم بنده هم مثل شما درست ۳ روز مانده به زایمان در اثر سهل انگاری خودم و پزشکم فرزندم را از ...

میشه بیاید وبیشتربگید من خیلی داغونم ماه اخرم بود بیمارستان ان ای سیو نداشت شایداگه جای دیگه میبردم میموند برام 

میشه بیاید وبیشتربگید من خیلی داغونم ماه اخرم بود بیمارستان ان ای سیو نداشت شایداگه جای دیگه میبردم ...

حال شمارا با عمق وجودم میفهمم.حتما تازه این اتفاق برایتان رخ داده؟😔خودم سه ماه بیشتر هست که سعی میکنم اندوهش رو در دلم کمرنگ کنم.تا حدودی با ورود کوچولوی جدید که ان شاءالله همه باردارشوند و به سلامتی زایمان کنند از اندوهم کاسته شده.اما باز آن ترس و وحشت درونم هست که خداروشکر با مشاوره روز به روز بهترم.

الان چندماه هستی بچتون که از دست دادی چی بود 

الان سه ماه را رد کردم .پسرکم خیلی خیلی زیبا بود.توپولی و  زیبا.یادم هست که تا روز مرخصی همه حسرت میخوردن و برایم اشک میریختن.الانم یک پسرک دیگر در راه است ان شاءالله.