2777
2789
عنوان

با این آدمای فرصت طلب چیکار کنم؟

345 بازدید | 14 پست

خانواده شوهرم از پدربزرگ،مادربزرگ بگیر تا پدر ومادر،خواهراش از شوهرم و من سوء استفاده میکنن.حالا ما چون ماشین داریم تاکسی سرویس اونا شدیم .همشون مریص میشن در طول روز دکتر نمیرن تا شوهرم از سرکاربیاد و ببره.مراسم ختم برای خاله مادرشوهرم گرفتن خرجشو از شوهرم گرفتن.چرخ خیاطی میخره از شوهرم پول میگیرن.شوهرم هیچی بهم نمیگه خودم بعدا میفهمم .گوش ب فرمان اوناست بگم هم من ادم بده میشم.الان چندوقت بود باباش بیمارستان بود شوهرم یکم چول جمع کرده بود داد ب باباش.ب پیر ب پیغمبر ماخودمون هزار چاله و چوله داریم تو زندگیم تو این وضعیت گرونی اینا هی از ما میکنن خودشون وضعشون خوبه ولی مادرشوهرم هی ناله میکنه هی ناله میکنه برادرشوهرم از خارج پول میفرسته براشون حساب بانکیش ۱۵۰ هست ولی دست نمیزنه.الان پدرشوهرم هفته ای ۲بار دکتر تهران میره باید شوهرم ببره یه روز یه روز دیگه بیاره خونه دخترش ۲تاکوچه پایین تر از دکترشه.بابا اینا سرویس کردن مارو پدر ماشینمون در اومده .نمیدونم عصا میخوان بخرن سر شوهرم میگیرن مگه تهران قحطی اومده .یه هفته همش استفاده کرد بعد انداختش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز تقصیر شوهرت هم هست احترام به والدین کمک دست بودنشون به معنای نابودی خودش نیست به نظرم با سیاست باهاش صحبت کن بهش بگو کمک کنه اما نکه زندگی خودش رو نابود کنه البته جوری حرف نزن که کارش بده بگو عزی م منم خانوادت رو خیلی دوست دارم نمیگم بهشون کمک نکن ولی واسه زندگی خودمون هم وقت بزار از نظر هزینه برادر ت هم براشون پول میفرسته بقیه خواهر برادرات هم مسئول هستن یکمم به فکر خودت باش 

عزیز تقصیر شوهرت هم هست احترام به والدین کمک دست بودنشون به معنای نابودی خودش نیست به نظرم با سیاست ...

اره میدونم مقصر شوهرمم هست.اینقدر سرویس داده ک همه فک میکنن وظیفش شده .بهش ب خوبی میگم میگه چیکارکنم ؟پدرمه نبرم یا پول ندم.فکر میکنه من بدیشو میخوام

به نظرم بهش بگو من هزار و یک نیاز دارم که به تو نمیگم شرمنده نشی، بعد تو میری از منو بچت میزنی خرج دیگران میکنی.

بگو من که راضی نیستم.حتی هزار تومان از حق من و این بچه بزنی بدی به بقیه. بگو این پول حروم حروم. اینجورم پیش بری جدا میشم ازت

حالا واقعا ندارن خانوادش؟

مامانش ۱۵۰میلیون تو بانک داره فقط سودشو میگیره تمام سر و تنش طلاست روز ب روز اضافه میکنه.کجاش ندارن.خودش،دخترش،شوهرش کار میکنن

به نظرم بهش بگو من هزار و یک نیاز دارم که به تو نمیگم شرمنده نشی، بعد تو میری از منو بچت میزنی خرج د ...

واقعا هم حروم میشه من ک راضی نیستم.خودم دندونام بعد زایمانم کلی خراب شده .مشکلات هورنونی ،سیاتیک دارم دکتر نمیرم ک اقا پول نداره

واقعا هم حروم میشه من ک راضی نیستم.خودم دندونام بعد زایمانم کلی خراب شده .مشکلات هورنونی ،سیاتیک دار ...

حتما همه این حرفا رو به زبون بیار.

بگو اگر ادامه بدی شکایتمو میبرم به درگاه پروردگار‌ . خدا خودش حکم کنه بین منو و خانوادت.

و اینکه سعی کن خرج بتراشی.