2777
2789
عنوان

خانما یه سوال

97 بازدید | 15 پست

به نظر شما خانمی که سر کار میره زشته النگو دست کنه؟من شاغلم به شدتم از النگو خوشم میاد الان با پس اندازم میخوام طلا بگیرم به نظرتون النگو بخرم زشته یا قدیمی نیس؟خواهرم میگه زشته سر کار میری هی صدا میده نخر البته میدونم هر کسی یه سلیقه ای داره ولی به نظر شما چی مده الان چی قشنگه؟

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

شاید همه پسند نباشه 

بستگی به کارتون هم داره 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

اگه دوس داری بخر ولی سرکار یجوری باشه تو چشم نیاد نه بخاطر قشنگی یا زشتیش بخاطر اینکه دزدی و این مساعل زیاد شده واسه خودت خطرناکه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید همه پسند نباشه  بستگی به کارتون هم داره

کارمندم ولی خب ۹۰ درصد با آقایان کارمیکنم

اگه دوس داری بخر ولی سرکار یجوری باشه تو چشم نیاد نه بخاطر قشنگی یا زشتیش بخاطر اینکه دزدی و این مسا ...

به نظرت النگو جالبتره یا تک پوش

دستبند بخر

آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁  چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟
به نظرت النگو جالبتره یا تک پوش

دو سه تا النگو خوشگله بیشتر  باشه زنونست یدونه تک پوش هم خوبه 

به نظرم یه دستنبد و انگشتر بخر

دارم ولی دستم نمیکنم انگار راحت میتونم هی درشون بیارم یه جوری رو مخن حتی حلقه هم عادت نداره انگشتم انگار اضافیه

کارمندم ولی خب ۹۰ درصد با آقایان کارمیکنم

اگه خیلی دوست داری بخر مدلای ظریف شیک ترن 

ولی من اگه خودم باشم دستبندو ترجیح میدم💛

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

منم قبلا النگو دوست نداشتم البته دستمم لاغره بهم نمیاد ولی جدیدا تو دست کسی ببینم خیلی خوشم میاد

منم قبلا النگو دوست نداشتم البته دستمم لاغره بهم نمیاد ولی جدیدا تو دست کسی ببینم خیلی خوشم میاد

منم انگار افتاده تو سرم که اره قشنگه بخرم در صورتی که اصلا حلقه هم عادتم نیس دست کنم خواهرم میگه تو فقط میخری به سختی دسس کنی بعد بگی عادت ندارم بچینیشون خراب کنی شایدم درست میگه ولی خب انگار دوست دارم