2777
2789
عنوان

خانما یه سوال

97 بازدید | 15 پست

به نظر شما خانمی که سر کار میره زشته النگو دست کنه؟من شاغلم به شدتم از النگو خوشم میاد الان با پس اندازم میخوام طلا بگیرم به نظرتون النگو بخرم زشته یا قدیمی نیس؟خواهرم میگه زشته سر کار میری هی صدا میده نخر البته میدونم هر کسی یه سلیقه ای داره ولی به نظر شما چی مده الان چی قشنگه؟

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

شاید همه پسند نباشه 

بستگی به کارتون هم داره 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

اگه دوس داری بخر ولی سرکار یجوری باشه تو چشم نیاد نه بخاطر قشنگی یا زشتیش بخاطر اینکه دزدی و این مساعل زیاد شده واسه خودت خطرناکه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شاید همه پسند نباشه  بستگی به کارتون هم داره

کارمندم ولی خب ۹۰ درصد با آقایان کارمیکنم

اگه دوس داری بخر ولی سرکار یجوری باشه تو چشم نیاد نه بخاطر قشنگی یا زشتیش بخاطر اینکه دزدی و این مسا ...

به نظرت النگو جالبتره یا تک پوش

چه ربطی به بقیه داره🤔 تو خودت حق انتخاب داری و میتونی کاری که دوست داری رو انجام بدی، کاری به بقیه نداشته باش...

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

به نظرت النگو جالبتره یا تک پوش

دو سه تا النگو خوشگله بیشتر  باشه زنونست یدونه تک پوش هم خوبه 

به نظرم یه دستنبد و انگشتر بخر

دارم ولی دستم نمیکنم انگار راحت میتونم هی درشون بیارم یه جوری رو مخن حتی حلقه هم عادت نداره انگشتم انگار اضافیه

کارمندم ولی خب ۹۰ درصد با آقایان کارمیکنم

اگه خیلی دوست داری بخر مدلای ظریف شیک ترن 

ولی من اگه خودم باشم دستبندو ترجیح میدم💛

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

منم قبلا النگو دوست نداشتم البته دستمم لاغره بهم نمیاد ولی جدیدا تو دست کسی ببینم خیلی خوشم میاد

منم قبلا النگو دوست نداشتم البته دستمم لاغره بهم نمیاد ولی جدیدا تو دست کسی ببینم خیلی خوشم میاد

منم انگار افتاده تو سرم که اره قشنگه بخرم در صورتی که اصلا حلقه هم عادتم نیس دست کنم خواهرم میگه تو فقط میخری به سختی دسس کنی بعد بگی عادت ندارم بچینیشون خراب کنی شایدم درست میگه ولی خب انگار دوست دارم