2789
عنوان

دلنوشته

74 بازدید | 10 پست

خــــدایــا دنیـــا باهمه زیبایی ها قشنگی هایش با همه رنگ های زیبای زندگیش باهمه بنده های پاک دل رحمش باهمه پلیدی ها زشتی هایش مال خودت اخه خداجونم این دنیات هرچی قشنگیم داشته باشه مال ما ک نداره خدا تو خودت تبعیض گرا رو دوس نداری پس چرا خودت بین بندهات تبعیض قائل میشی خدا بعضی وقتا انقدی دلم میگیره ک واقن حس میکنم چرا منو افریدی این سوال واسم پیش میاد میگن هرکسی را بهر کاری ساختن خوب تو منو واسه چی ساختی واسه چی منو به وجود اوردی خداجونم اخر سرنوشت من چیه؟؟؟؟؟؟؟خدا چرا هیشکی منو درک نمیکنه چرا منو هیشکی واقعا منو درک نمیکنه خدا چرا قدرت ندارم به دلم بگم خفه شو حق نداری بغض کنی چرا نمی تونم بگم اینا ک چیزی نیست بخدا چیزی نیست قوی باش خدا چرا هروقت ناامید میشم میام سراغت هروقت امید دارم بازم میام سراغت اصن تو هستی تو میشنوی صدامو کلاس اول ک بودیم بهمو یهوسیب دادن گفتن بردید قایمکی جایی بخورید ک کسی نبینه من رفتم توکمد خوردم خوشحال ک هیشکی منو ندیده درحالی ک تو شاهد همه چی هستی معلمم اون روز بهم یاد داد ک یکی تو اسمونا هست ک حواسش همیشه هست به همه خدا الان حواست کجاست چرا منو تو این شرایط بد قرار دادی همه میگن تو دیگ ب چی فکرمیکنی خدا تو خودت میدونی من چیا میکشم تو خودت شاهد و ناظر بر همه چیز هستی خدا خسته شدم میشه یکم زنگ تفریح بدی من استراحت کنم یکم بخندم یکم خوش باشم خدا نزار بشم دختر بد افسرده عقده ای قبلن خدا تو یه نور امید تو زندگی بهم دادی ک اون نور امید شد کل وجودم از وقتی حمید وارد زندگیم شد همه چی کم کم عوض شد زندگیم دیگ اون دختر ساکت عصبی وحشی عقده ای مرد من دیگ نمیخوام کسیو اذیت کنم من دیگ انتقام نمیگیرم من فقط میخوام زندگی خوش اروم درکنار کسی ک دوس دارم داشته باشم بخدا اینوچیز زیادی نیس خدا درکم کن دستم بگیر ترکم نکن😔

عشق جدیدت مبارک🥰🥰

خدا مهربونه مطمئن باش هواتو داره😍😍

🧚‍♀️🧚‍♀️ این قصه هم رسیده به پایان خداحافظ  جان شما و خاطره هامان خداحافظ  من میروم بدون تو اما دعایم کن  در اولین تراوش باران خداحافظ🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشق جدید؟

حمید دیگه حالا اگه اولیه که مبارکه🥰🥰

🧚‍♀️🧚‍♀️ این قصه هم رسیده به پایان خداحافظ  جان شما و خاطره هامان خداحافظ  من میروم بدون تو اما دعایم کن  در اولین تراوش باران خداحافظ🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️