2777
2789

مگه چن سالشونه؟؟؟ 

نمیدونم عشق رو چجوری توصیف کنم ولی اینجوری بگم مثلا وسط یه بحران گیر افتادی حسابی درگیرشی و دلت گرفته به اون فکر میکنی و اوضاع برات قابل تحمل‌تر میشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط کتک!

کاملا مخالفم روحیه بچه رو داغون میکنی خیلی خشنی

نمیدونم عشق رو چجوری توصیف کنم ولی اینجوری بگم مثلا وسط یه بحران گیر افتادی حسابی درگیرشی و دلت گرفته به اون فکر میکنی و اوضاع برات قابل تحمل‌تر میشه...

ولشون کن همین 

بچه ها 90درصد دیداری هستن اگه با همسرتون یا خواهر یا مادر خودتون یاخونواده همسرتون یا هر کسی دیگه جلوی بچه ها جنگیدین و بد گویی کردین میتونه تاثیر اونا باشه! 

و اینکه ممکنه اقتضای سنشون باشه فقط دخالت مادرپدر اوضاع رو آشفته تر میکنه

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
ولشون کن همین  بچه ها 90درصد دیداری هستن اگه با همسرتون یا خواهر یا مادر خودتون یاخونواده ه ...

الان مادرشوهرم طبقه بالا تنها هم هست اکثر اوقات

هر چی میگم یکیتون بره بالا حداقل یک ساعت رنگ آرامش ببینیم

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
۳ سال و ۵ سال

خدا حفظشون کنه

ب نظرم سعی کنین باهاشون وقت بگذرونین و بازی کنین

سعی کنین رفتارای بدو بهشون بگین و بگین ک مامانتو ناراحت کردین

هیچ وقت نگین دیگه دوست ندارم بگین خدا بدش میاد بچه ها مامانا و اذیت کنن سعی کنین با کلام قانعش ن کنین تا رفتاراش نو عوض کنن کادو دادن ب خاطر رفتارای خوبشون هم موثره

همش دعوا میکنن بعد من باید برم نازشون جمع کنم  کوچیکه همش کتک میزنه بزرگه نق نق میکنه و جیغ م ...

همین نازشون کردی اینجوری شدن دیگه

تنبیهشون نمیکنی حداقل کاریشونم نداشته باش خودت هندزفری بزار بزار بزنن تو سر و کله هم. فقط دورادور مواظب باش چش و چال همو زخمی نکنن. بزرگ بشن درست میشن

فقط رو خودت کار کن که نری بینشون

بری طرفداری کوچیکرو کنی بزرگه شاکی میشه طرفداری بزرگرو کنی کوچیکه غمگین میشه

اصلا بینشون فرق نذار

بزار تو حال خودشون بجنگن آشتی کنن فقط تو لحظات حساس و خطرناک وارد عمل شو

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
کاملا مخالفم روحیه بچه رو داغون میکنی خیلی خشنی

کتکی که برای ادب کردن باشه با کتک از روی عصبانیت و نفرت که به بدن بچه هم آسیب بزنه فرق داره. مخصوصا که دوتاشون باهم کتک میخورن نه یکی شون

بچه های نسل قبل کتک خوردن هم آدمای مستقل تر و با عرضه تری شدن هم مودب تر

بچه های الان تو پر قو بزرگ شدن هم بی ادب تر هم بی دست و پا تر

کتکی که برای ادب کردن باشه با کتک از روی عصبانیت و نفرت که به بدن بچه هم آسیب بزنه فرق داره. مخصوصا ...

😥😐

تا جایی که میشه مداخله نکنین . اما وقت مداخله برای هر دو تنبیه در نظر بگیرین.

تنبیه بدنی نباشه.

یاد میگیرن هر کدوم مقصر باشه هر دو تنبیه میشن و کم کم با هم رفیق میشن که تنبیه نشن