2777
2789

چرا باید از سرش بیفته؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چرا باید بیفته؟؟

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواد کلاس بره؟  یا خیلی فوتبال میبینه؟

هر دو به شدت زیاد نه به درسش میرسه نه چیز دیگه ای میگه میخواد فوتبالیست بشه 

ولی اینجا به فوتبال زنا اهمیت نمیدن اصلا

هر دو به شدت زیاد نه به درسش میرسه نه چیز دیگه ای میگه میخواد فوتبالیست بشه  ولی اینجا به فوتب ...

تو جامعه ما به خیلی چیزا از جانب خانوما اهمیت نمیدن 

فک میکنید اگه نزارید بره سمت فوتبال میتونه پزشک یا مهندس موفقی بشه؟ 

نه 

بدتر بی هدف میشه 

وقتی داره به یچی انقد علاقه نشون میده ازش حمایت کنید 

دیدم دانش آموزی که تیزهوشان درس می‌خوانده رشتشم تجربی بوده، درسشم به شدت خوب بود 

اما علاقش به رشته هنر بوده و خانوادش اجازه ندادن بره هنر بخونه 

کنکور داد اما اصلا براش مهم نبود چی میشه 

چون رفت کلی دوره میکاپ دید الان جز بهترین میکاپ آرتیست هاست 

سالی 6/7 ماه دبی میره و... 

تهش به اون چیزی برگشت که خودش دوست داشت💙