2777
2789

به خاطر ارزش فوق العاده ای که پول کشورمون داره ،زارا و برشکا و کوتون و...

که دیگه همینا هم اصلشون  ایران پیدا نمیشه😢

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

به خاطر ارزش فوق العاده ای که پول کشورمون داره ،زارا و برشکا و کوتون و... که دیگه همینا هم اصل ...

🥺🥺🥺

عزیزم

مارکای خارجی هم میشناسی؟

میگم ظرف و ظروف آشپزخونه هم مارک دارن؟😅😅

کسی سوال می‌کند به خاطر چه زنده ای🙂 و من برای زندگی تورا بهانه میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥺🥺🥺 عزیزم مارکای خارجی هم میشناسی؟ میگم ظرف و ظروف آشپزخونه هم مارک دارن؟😅😅

بله

فروشگاه های مینیسیو و اکیا و پاتری بارن و ...

همه چیز دارن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

H&M 

Bershka

Pull & Bear

یه فروشگاهی هم هست نمیدونم خودش برنده یا نه ولی جنساش رو خیلی دوس دارم New Yorker

Zara هم گاهی

به ترتیب مورد علاقه هام رو گفتم  

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

H&M  Bershka Pull & Bear یه فروشگاهی هم هست نمیدونم خودش برنده یا نه ولی جنساش رو خی ...

کجا هست فروشگاهه؟

کسی سوال می‌کند به خاطر چه زنده ای🙂 و من برای زندگی تورا بهانه میکنم
کجان؟

همه ی شهرهای ایران پیدا نمیشه

گوگل کنید شاید توی شهر شما فروشگاه هاشون باشه

ولی اطمینانی بهشون نیست،ممکنه ایرانی باشه. اجناسشون