2777
2789

منم یازدهمم ۹ ساعت میخونم تقریبا ولی نوسانی میشه 

چون بعضی وقتا خونه چیزی پیش میاد نمیخونم یا مشکلی پیش میاد 

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یازدهمم ۹ ساعت میخونم تقریبا ولی نوسانی میشه  چون بعضی وقتا خونه چیزی پیش میاد نمیخونم یا ...

منم خودم هشت ساعت تقرییا میخونم 

کیفیت مهم تر از کمیته 

از این هشت ساعت شاید ۷ساعتش مفید باشه

سومین کاربریمه از سال ۹8 عضوم😊☺️
منم یازدهمم ۹ ساعت میخونم تقریبا ولی نوسانی میشه  چون بعضی وقتا خونه چیزی پیش میاد نمیخونم یا ...

چجوری ۹ ساعت میخونی، من نمیتونم، نه اینکه توانشو نداشته باشما ولی هی سرگرم گوشی یا حرف زدن با بقیه میشم یا هی کار پیش میاد نمیشه

چجوری ۹ ساعت میخونی، من نمیتونم، نه اینکه توانشو نداشته باشما ولی هی سرگرم گوشی یا حرف زدن با بقیه م ...

گوشی جزوی از ابزار زندگیه 

ولی باید دایره استفادتو محدودش کنی 

اصلا نباید گوشی تو محدوده جایی که درس میخونی باشه 

که حواست پرتش بشه

سومین کاربریمه از سال ۹8 عضوم😊☺️
چجوری ۹ ساعت میخونی، من نمیتونم، نه اینکه توانشو نداشته باشما ولی هی سرگرم گوشی یا حرف زدن با بقیه م ...

مشاور دارم ساعت مطالعه و استراحت و کی غذا بخورم و می تفریح کنم و... نوشته

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

من هنوز قبول نشدم ولی اگه منظم این قدر بخونی قبول میشی و گرنه اگه نامنظم باشی و یه جا ول کنی درس خوندنو بعدا میخواد با ساعت مطالعه بالا خودتو اذیت کنی تا به دیگران بررسی و بیفتی جلو !