2777
2789

هیچی

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

موکت خوبه.ی تیکه کن.

تیکه تیکه ننداز

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرش بخر اگه هزینش داری....یه فرشهایی هست بهشون میگن فرش ترکیه فانتزین اگه از اونا بخری خیلی خوشگل میشن.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

سلام عزیزم ،راجع به مشکل پولیپ روده مادرم ازتون سوال دارم، چون تو یه تاپیکی دیدم مادر شما هم همین مشکلو داشتن،میشه لطفا آنلاین شدین پیام بدین؟ ممنونم 

دیگران، دیگرانند؛ هر چقدر که به شما نزدیک باشند.
سلام عزیزم، من شوهرم مشکل روده داشت، روده بزرگ 

پولیپش خوش خیم بود یا ...؟،

الان حالشون چطوره؟

من می ترسم بدخیم باشه پولیپ مامانم،دکتر گفته به احتمال زیاد خوش خیمه، ولی باید جواب پاتو بیاد بعد نظر قطعی میدن، ، رژیم غذایی خاصی باید رعایت کنن؟، چی براشون خوبه

پولیپش خوش خیم بود یا ...؟، الان حالشون چطوره؟ من می ترسم بدخیم باشه پولیپ مامانم،دکتر گفته به احت ...

متاسفانه بدخیم بود، کدوم شهرید؟ ما قم بودیم، رفتیم بهترین دکتر ک همه تعریف میکردن همون تو قم، گفت کاریش نمیشه کرد باید کل روده رو بردارید و دائمی کیسه بزاریم، خیلی ناراحت بودیم تا ب گفته یکی از آشنایان رفتیم تهران، دکتر فاضلی، ایشون خیلی دکتر خوبی بودن، تو بیمارستان امام خمینی، خدارو شکر شوهرمو عمل کردن و همه روده رو بر نداشتن، الان 7 سال میگذره و خداروشکر شوهرم خوبه 

شمام حتما برید پیش دکتر فاضلی، انشاالله ک چیز مهمی نباشه، نگران هم نباشید مشکل روده، خداروشکر درمان داره

پولیپش خوش خیم بود یا ...؟، الان حالشون چطوره؟ من می ترسم بدخیم باشه پولیپ مامانم،دکتر گفته به احت ...

رژیم خاصی نداره، اگه باشه هم دکتر میده، الان شوهر من همه چی میخوره ولی اوایل عملش اصلا گوشت نمی‌خورد، 

متاسفانه بدخیم بود، کدوم شهرید؟ ما قم بودیم، رفتیم بهترین دکتر ک همه تعریف میکردن همون تو قم، گفت کا ...

خدا حیرت بده عزیز دلم، اسم کوچیک دکتر فاضلی چیه؟ و تخصصشون رو هم لطف کنید بگین چیه؟ خیلی ازتون ممنونم

خدا حیرت بده عزیز دلم، اسم کوچیک دکتر فاضلی چیه؟ و تخصصشون رو هم لطف کنید بگین چیه؟ خیلی ازتون ممنون ...

پروفسور محمد صادق فاضلی، فوق تخصص  جراحی روده هستن، ما تو بیمارستان امام خمینی رفتیم، حتما الانم همونجا هستن، حتما حتما پیش ایشون برید، بهترین پزشک هستن