2821
2789

چرا بعد از اینکه متوجه شدید باردارید هی بتا چک میکنید!؟ دکتر خواسته؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا بعد از اینکه متوجه شدید باردارید هی بتا چک میکنید!؟ دکتر خواسته؟

اره دکتر منو دو روز پیش سونو واژینال کرد بعد هم گفت تا زمانی که بچه دیده نشه باید بتا بدی نمیدونم چه شانسیه من دارم 

اره دکتر منو دو روز پیش سونو واژینال کرد بعد هم گفت تا زمانی که بچه دیده نشه باید بتا بدی نمیدونم چه ...

خب پس اگه مشکلی بود دکتر بهت میگفت گلم

تحت نظر باش ان شاءالله صدای قلبشو به موقع بشنوی💙

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شما بتا ندادی؟

عزیزم من یکبار وقتی عقب انداختم بتا دادم. دیگه نیازی به تکرار نداشت.

شرایط افراد و البته پزشکها هم با هم متفاوتن

مثلا پزشک من با معاینه داخلی ماه‌های اول کلا مخالف بود. اما پزشک شما سونو واژینال میکنه.

توکل به خدا

قرص چی 

خود دکتر بهت میده عزیزم من هفته 10 بودم با بتا بالا لک بینیم همون موقع شروع شد چون نمیدونستم باردارم همه چی میخوردم ولی واسه شما هنوز خیلی زوده واسه لکه بینی

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
اره دکتر منو دو روز پیش سونو واژینال کرد بعد هم گفت تا زمانی که بچه دیده نشه باید بتا بدی نمیدونم چه ...

عزیزم چرا به دکتر اجازه دادی تو ماه های اول که سونو واژینال انجام نمیدن

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز