2777
2789
عنوان

یه سوال

28 بازدید | 2 پست

سلام صبح بخیر بچه ها من یه دو ماهی هست که سرفه میکردم اما چند روزی بیشتر شده دارم خفه میشم رفتم دکتر عمومی گفت عفونت و اینا نکرده شاید حساسیته دارو داد اما خوب نشدم الان میخوام برم دکتر متخصص اما نمیدونم برم متخصص گوش و حلق و بینی یا ریه یا چیز دیگه چه دکتری باید برم تنگی نفس و اینا ندارم 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
اگه تهرانی که احتمالا واسه آلودگی هواست

نه ولی شهر آلودگی اش از تهران زده بالا تر😭😭

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز