کارپت مدیر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7257 عنوان شغل | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 18 پست اگه یه شغلی بهتون پیشنهادبشه که با تخصص و رشته تون هماهنگی داره ولی اعتماد به نفس فعالیت در اون حیطه رو ندارید شغل رو انتخاب میکنید و رو اعتماد به نفس و فن بیان و توانایی هاتون کار میکنید؟یا قیدشو میزنید من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته..... 1400/10/29 | 09:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کارپت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7257 خب اگر آزمون دادی و قبول شدی که حتما علاقه و پشتکار زیادی داشتی که به این مرحله رسیدی.. پس حتما ادام ... با دوستام جمع شدیم و گروه زدیم که بخونیمکلا به مطالعه درسام علاقه داشتمنمیگم شانسی بود چون بالاخره وقت گذاشتماولین بار بود آزمون میدادم من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
taraanom عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 5816 من فکر میکنم چون مثلا ۲۸ سالمه فکرم پیش بچه هامه و کلا بچه داری برام مهمه و اینکه یه شغل رقا ... ی مقدار فشار زیادی روت نیاد از خانواده ت برا بچه ها کمک بگیر. انشالله موفق میشی. سختی ش سال اوله. بعدش میشه روزمره زندگیت
alenwalker عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 328 چندسال پیش تو یه موقعیت بدی بودم بعد با کسایی که این شغل رو داشتن برخورد داشتم و اون موقع گفتم بمیرم ... میشه بگید چه شغلی
کارپت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7257 میشه بگید چه شغلی گفتم تو تاپیکوکالت من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....