2777
2789
عنوان

دعای چشم زخم🧿🧿🧿🧿

207 بازدید | 3 پست

🔵 جهت حفظ فرزندان از چشم زخم :

حضرت امیر المومنین(ع)فرمودند: غمی به رسول خدا صل الله علیه و آله عارض شد. جبرئیل آمد و عرض کرد: یا محمد! این چه غم است که در روی شما میبینم؟ فرمودند به حسن و حسینم چشم زخم برخورد است. جبرئیل عرض کرد چشم زخم حقیقت است و تصدیق کن! فرمودند: آری. گفت: چرا با این کلمات آن دو را محافظت نکردی؟ فرمودند: کدام کلمات ای جبرئیل ؟ عرض کرد بگو:

✨ اللَّهُمَّ يَا ذَا السُّلْطَانِ الْعَظِيمِ وَ الْمَنِ‏ الْقَدِيمِ‏ وَ الْوَجْهِ‏ الْكَرِيمِ‏ يَا ذَا الْكَلِمَاتِ التَّامَّاتِ وَ الدَّعَوَاتِ الْمُسْتَجَابَاتِ عَافِ الْحَسَنَ وَ الْحُسَيْنَ(به جای دو اسم، اسم مریض را ببر)  مِنْ أَنْفُسِ الْجِنِّ وَ أَعْيُنِ الْإِنْسِ ✨

حضرت وقتی این دعا را خواند آن دو برخواستند و به راه افتادند. حضرت به اصحاب خود فرمودند: زنان و بچه هایتان را با این دعا در امان نگه دارید

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)

سلام گلم برای هر حاجتی که دارین استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام رو بخونید.برای رزق و روزی و حاجت روایی تآثیر داره.با توجه به معنی و اعتقاد و حضور قلب  بخونید.ان شاالله سلامت باشید و حاجت روا.

سلام گلم برای هر حاجتی که دارین استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام رو بخونید.برای رزق و روز ...

این جواب رو بعد از ۳ سال به این تایپیک دادید و منم بعد از چند ماه الان وارد شدم و نظرت رو خوندم

حتما حکمتی داره 

ممنون 

ان شاءالله حاجت روا شی 

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این جواب رو بعد از ۳ سال به این تایپیک دادید و منم بعد از چند ماه الان وارد شدم و نظرت رو خوندمحتما ...

سلام گلم بله بخونید ان شاالله حاجت روا باشین به خیرو خوشی🌺🍀🌺🍀