2777
2789

من دارم سیپرو وقرص مخمر آبجو ویتامین ای میخورم😐

تاببینم چ میشع🙂👩‍🦯

قبلنح میگفتنح اینح بی صاحابوح بزار پایینح و بروح پایع درساتـ༒︎𒊹︎︎︎ᴥ︎︎︎𒊹︎︎︎ الانح میگنح این بی صاحابوح بگیروح برو پایع درصات:)シ︎꧁😺🤧✌️/_______________چراکشتیش؟___آقای قاضی لواشکاموخورد🙂😾😺__آزادی😐🖐️💫____________ط/تنها/ببعی/در/علفزار/قلبمی🙂🌠🤍E♥️من باشم وعروصکام وگوشیم وهندفریم وحیوون خونگیام/بدون لب ودهنایی کع ادعامیکنن عادمن....(:✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم سیپرو وقرص مخمر آبجو ویتامین ای میخورم😐 تاببینم چ میشع🙂👩‍🦯

مخمر خوردم یه درصد هم فایده نداشت ولی سیپرو خوب بود تو سه ماه پنج کیلو اضاف کردم برگشت هم نداشت ولی میخوام یه چیز دیگه امتحان کنم چون سیپرو روزای اول مث غول میخوردم ولی بعد اثرش کم شد برا من.

تنها مشکلی که دارم‌مشکل اشتهاس

Sipro

به جز سیپرو دیگه پیشنهادت چیهـچون سیپرو روزای اول عااالی بود ولی بعد اثرش تو بدنم عادی شد اشتهام رو زیاد نمیکرد ولی ازش راضیم تو سه ماه پنج کیلو وزن بهم داد بدون بازگشت

به جز سیپرو دیگه پیشنهادت چیهـچون سیپرو روزای اول عااالی بود ولی بعد اثرش تو بدنم عادی شد اشتهام رو ...

همون سیپرو رو بخور ولی روزی دوتا

برای توی کوچه رقصیدن...برای ترسیدن به وقت بوسیدن...        برای تغییر مغزها که پوسیدن...