برگشت کاربری با من نیست لطفا با تماس با ما صحبت کنید
سلام ببخشید من چند روزی بود نمیتونستم وارد نی نی سایت بشم خطا میداد تا اینکه امروز دیدم نوشت کاربری تعلیق، به صفحه ی تماس با ما هم پیام دادم، من تا حالا از چهارچوب قوانین خارج نشدم اصلا نمیدونم چرا تعلیق شدم، حتی تا حالا نشده تاپیک یا اصلا پیامی تو تاپیکای دیگه داده باشم که شما نی نی یارهای عزیز حتی تذکر داده باشین، یکباره بدون توضیح و تذکر و بی خبر از هرجایی تعلیق شدم میخوام حداقل کاربریم برگردوندن بگن چه دلیلی داشته که تعلیق کردن، ممنونم ازتون، الانم با یه خط دیگه اومدم ولی کاربریم همون واااااانیل بود همین اسمو گذاشتم دوباره، من چند سالی بود از نی نی سایت استفاده میکردم واقعا مفید بود برام اطلاعاتش تجربیاتش ولی عضو نبودم تقریبا پارسال همین موقع ها بود که با خیلی تلاش عضو نی نی سایت شدم
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
متاسفانه اصلا یادم نیست دقیقش همون وااااااااااانیل گذاشته بودم ولی تعداد حروف دقیقش یادم نیست نمیتونم پیداش کنم تاپیک زیادیم نداشتم همه ی تاپیک و پیامم تو چهارچوب بود اصلا تذکری هم نگرفتم
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤