2777
2789

نی نی یار کاربری فعال نمیکنن 

تو تماس باما بگن پایین صفحه 

یا تلگرام  09191027600

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگشت کاربری با من نیست لطفا با تماس با ما صحبت کنید

سلام ببخشید من چند روزی بود نمیتونستم وارد نی نی سایت بشم خطا میداد تا اینکه امروز دیدم نوشت کاربری تعلیق، به صفحه ی تماس با ما هم پیام دادم، من تا حالا از چهارچوب قوانین خارج نشدم اصلا نمیدونم چرا تعلیق شدم، حتی تا حالا نشده تاپیک یا اصلا پیامی تو تاپیکای دیگه داده باشم که شما نی نی یارهای عزیز حتی تذکر داده باشین، یکباره بدون توضیح و تذکر و بی خبر از هرجایی تعلیق شدم میخوام حداقل کاربریم برگردوندن بگن چه دلیلی داشته که تعلیق کردن، ممنونم ازتون، الانم با یه خط دیگه اومدم ولی کاربریم همون واااااانیل بود همین اسمو گذاشتم دوباره، من چند سالی بود از نی نی سایت استفاده می‌کردم واقعا مفید بود برام اطلاعاتش تجربیاتش ولی عضو نبودم تقریبا پارسال همین موقع ها بود که با خیلی تلاش عضو نی نی سایت شدم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
اسم صحیح کاربریتون چیه

متاسفانه اصلا یادم نیست دقیقش همون وااااااااااانیل گذاشته بودم ولی تعداد حروف دقیقش یادم نیست نمیتونم پیداش کنم تاپیک زیادیم نداشتم همه ی تاپیک و پیامم تو چهارچوب بود اصلا تذکری هم نگرفتم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
اسم صحیح کاربریتون چیه

تاریخ عضویتمم ۱۴۰۰ هست ولی دقیقا ماه و روزش یادم نیست نمیدونم شاید ۱۴۰۰/۳/۱۶   ۱۶ رو مطمئنم ولی ۳ رو نه دقیق

متاسفانه اصلا یادم نیست دقیقش همون وااااااااااانیل گذاشته بودم ولی تعداد حروف دقیقش یادم نیست نمیتون ...

تا اسم صحیح ندید نمیتونم براتون چک کنم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

واااااااااااااانیل بود اینجوری نمیدونم چن تا ا داشت عکس پروفایلم نداشتم امضا هم نداشتم تاپیکامم کم بود از رو این مشخصات نمیشه پیدا کرد

اسم صحیح کاربریتون چیه

سلام ببخشید نام کاربری صحیحمو پیدا کردم میشه علت تعلیقمو بررسی کنین ممنون میشم از لطفتون

وانیللللللللللللل، وانیل با ۱۳ تا ل