2777
2789
سلام الناز جون خوهرشوهر و خاله های من عمل کردن نمره چشمهاشون 2تا 4 بوده راضین
ولی خودم چنتا دکتر رفتم چون کارم طوریه که گاهی 10-12 ساعت روز جلو مانیتورم بهم تاکید کردن بی خیال بشم و عینک یا لنز بذارم چون زود پیر چشمی می گیرم
شما هم ببین کارت چجوریه
@2bare_man

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ٨ ماه پیش فمتو لیزیک کردم، در کل راضیم اما چشمام خشک شدن مقداری و هنو قطره اشک میریزم،نیاز جونم راست میگن استیگمات ممکنه کامل رفع نشه، من خودم استیگماتم یک چشم ٢ یکی ٢و٢٥ بود ، یکی از چشمم ٠.٧٥ استیگمات موندش، البته اذیتم نمیکنه و عینکم نمیزنم. امااا شاید اگر به عقب برمیگشتم عمل نمیکردم، اما برا شما که خانه داری به نظرم خوب باشه و راضی خواهی بود
منم ٨ ماه پیش فمتو لیزیک کردم، در کل راضیم اما چشمام خشک شدن مقداری و هنو قطره اشک میریزم،نیاز جونم راست میگن استیگمات ممکنه کامل رفع نشه، من خودم استیگماتم یک چشم ٢ یکی ٢و٢٥ بود ، یکی از چشمم ٠.٧٥ استیگمات موندش، البته اذیتم نمیکنه و عینکم نمیزنم. امااا شاید اگر به عقب برمیگشتم عمل نمیکردم، اما برا شما که خانه داری به نظرم خوب باشه و راضی خواهی بود
من سال 83 انجام دادم
خیلی راضیم
الان که دستگاه خیلی بهتر شدن
قبلا کلی طول می کشید چشم تطابق پیدا کنه
الانم که می گن با فناوری های جدید فقط چند روز طول میکشه

ولی تجربه من اینه که کاملا استراحت کنید حتی بیش از دو ماه
سنگینی بلند نکنید و خوب بخوابید مواظب ضربه به چشم باشید مخصوصا بجه دارا که یه وقت نی نی نزنه روش خدای نکرده تغذیه خوب گریه سمه تو این دوران

من مجبور بودم دو روز بعدش برم سر کار و کارم هم با خوندن نوشتن خیلی سر و کار داره تقریبا همش یا پای کامپیوترم یا در حال نوشتن....به حرف همه که گفتن استراحت نمی خواد اصلا استراحت نکردم.
الان اگه کم بخوابم یا گریه کنم مثل معتادا چشام پف می کنه

فقط استراحت کنید عالیه
منم ۸-۹ماه پیش انجام دادم،البته شماره چشمم بالا نبود،البته استیگمتم بود که ۵۰%بهتر شد،هنوز چشمم خشکه و گاهی‌ که از خواب پا میشم یه سوزش خفیف تو قسمت قرنیم احساس می‌کنم،دردسرش مال ۳-۴روز اوله که لنز داخل چشته،وقتی‌ لنزو برمیداری دیگه مشکلی‌ نیست،در کل می‌ارزه