من دانشجوام و احساس میکنم استادم بمن خیلی کمک میکنه اینکه با یه استاد دیگه درس نقشه کشی داشتم تمام نقشه هامو کشید ... البته این اقا مدیر گروهم هست و برای من از بقیه اساتید نمره میگیره و به شدت کمکم میکنه اینکه چندبار منو سوار کرده و از دانشگاه تا خونمون رسونده ولی با بقیه دانشجوها اینجوری نیس .... ایا منظوری هست تو این رفتارش؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چهرت خوبه احتمالا درسته ؟ به هرکسی اعتماد نکن اول بشناسش
اره عزیزم تعریف از خود نباشه چهره خیلی و اندام خیلی خوبی دارم .اما خیلی داره بهم کمک میکنه من سرما خوردم تو کلاس هی میگفت حالت خوبه جوری بقیه بچه ها بهم دیگه هی نگاه میکردن ..اعتماد نمیکنم اما رو مخمه ...منظورشو اصلا نمیفهمم
بعضی هوسبازن منم یه استاد داشتم یعنی از اول کلاس زل میزد به من زمانهایی که درس میداد ج ...
ببین ما خودمون یه استاد داریم اون خیلی هوسبازه و به لا*شی دانشگاه معروفه اما این خیلی سنگین و متینه و خیلی با بقیه بچه ها سرسنگینه ...نمیدونم واقعا فکرم درگیره
شاید میخواد شما رو جذب خودش کنه شایدم کشش جنس مخالفه که داره بهتون محبت میکنه ولی بعیده بدون منظور ب ...
نه با بقیه اینجوری نیس مطمئنم تایمی ک واسه من میزاره با بقیه نمیزاره .... قبل اینکه استادم بشه مدیر گروهم بود دو ساعت میرفتم اتاقش باهام حرف میزد البته مربوط به کار و درس بود حتی بهم گفت کلاس نقشه کشی رو بخاطر تو برداشتم ... اتوکد خودم بهت یاد میدم ... سوالات فیزیکمو بلد نبودم برام گفت بفرست حل میکنم واقعا گیجم 🥲🥲