masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4785 عنوان خانوما بیاین 184 بازدید | 36 پست ماهی چقدر خرج خوراک میکنین؟چقدرم خرج پوشاک؟والاه ما خودمون خرج پوشاک کردنی میمونیم اون ماهاعصابم خورده گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 1400/10/29 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57993 ما فقط خرج بدهی و خوراک میشه ماهی ۶ تومن حقوقمون شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
gol_67 عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 934 حق داری خانمی یبار من و همسرم حساب میکردیم فقط خرج خوراک دونفریمون ماهی حدود ۳ تومنه 💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4785 ما فقط خرج بدهی و خوراک میشه ماهی ۶ تومن حقوقمون وای من الان چند ماهه لباس نخریدم روحیم خیلی خراب شده نمیدونم چی کار کنم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4785 حق داری خانمی یبار من و همسرم حساب میکردیم فقط خرج خوراک دونفریمون ماهی حدود ۳ تومنه میتونم بپرسم ماهی چقدر مصرف گوشت و مرغ دارین ؟ گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57993 وای من الان چند ماهه لباس نخریدم روحیم خیلی خراب شده نمیدونم چی کار کنم منم تمام محصولات پوستیم تموم شدن لباس نیاز دارم بچه هامم همینطور به سختی مدیریت میشه شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
gol_67 عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 934 میتونم بپرسم ماهی چقدر مصرف گوشت و مرغ دارین ؟ فقط ناهار غذای گوشتی داریم یه روز ابگوشت یه روز کوفته ۴روز برنج خورشت یه روزم مهمون 💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4785 منم تمام محصولات پوستیم تموم شدن لباس نیاز دارم بچه هامم همینطور به سختی مدیریت میشه خیلی سخت شده من خبلی سعی میکنم مصرف گوشت و بیارم پایین ولی شوهرم تو خرج و محارج همکاری نمبکمه گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
gol_67 عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 934 وای من الان چند ماهه لباس نخریدم روحیم خیلی خراب شده نمیدونم چی کار کنم بنظرم کم کم جمع کن یکیم تو اینستا گاهی لباسای قیمت مناسب میذارن که اصلا قیمتشون به مدلشون نمیخوره زیبا هستن روحیتم عوض میشه🥰 💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4785 فقط ناهار غذای گوشتی داریم یه روز ابگوشت یه روز کوفته ۴روز برنج خورشت یه روزم مهمون من خبلی سعی مبکنم مصرف گوشتو بیارم پایین واقعا دلم میخاد هم پس انداز کنم هم خوب بپوشم ولی نمیشه گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57993 خیلی سخت شده من خبلی سعی میکنم مصرف گوشت و بیارم پایین ولی شوهرم تو خرج و محارج همکاری نمبکمه من از عید ماهی نخریدم مرغ هم سه بار گرفتیم ولی بخاطر بچه هام گوشت نمیشه نگرفت اونم گرون میشه خیلی امسال سخت ترررررین سال مالی بوده برام شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4785 بنظرم کم کم جمع کن یکیم تو اینستا گاهی لباسای قیمت مناسب میذارن که اصلا قیمتشون به مدلشون نمیخوره زی ... اصلا ندارم همچین پیجایی دیگه زندگی برام پوچ شده گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4785 من از عید ماهی نخریدم مرغ هم سه بار گرفتیم ولی بخاطر بچه هام گوشت نمیشه نگرفت اونم گرون میشه خیلی&nb ... ماهم امسال دو تا تصمبم اشتباه گرفتیم خیلی ضرر مالی وارد شد نابود شدمالان نمیدونم چی کار کنم بشم ادم قبلی گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57993 ماهم امسال دو تا تصمبم اشتباه گرفتیم خیلی ضرر مالی وارد شد نابود شدم الان نمید ... من ک افسردگی گرفتم دارو میخورم خیلی سخته شرایط برام از الان غصه عیدو دارم شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4785 من ک افسردگی گرفتم دارو میخورم خیلی سخته شرایط برام از الان غصه عیدو دارم وای منم نمیخام لباس اینا بگیرم تو یه شهر غریب یه بی شرف سرمون کلاه گذاشت حال و روحیم خرابه گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔