2789
عنوان

چرا واقعا

113 بازدید | 19 پست

نه من تا حالا به کسی بدی کردم نه کاری به کار کسی داشتم 

اتفاقا همیشه بچه های کوچک منو خیلی دوست دارن همه میگن چون خیلی مهربونی 

ولی هیچ کس منو دوست نداره

دوستام که بعد از اینکه مدرسه ام رو عوض کردم یا خونمون رو عوض کردیم کلا منو فراموش کردن 

انگار نه انگار با من رفاقتی دارن 

خواهر که ندارم 

بابام هم که هیچی 

مامانم هم که فکر می کردم تنها کسی که دوسم دارم 

همیشه با خودم میگفتم شاید یه نفر تو این دنیا منو دوست داره 

ولی همون یه نفر اندازه ده نفر منو دوست داره 

ولی اونم منو دوست نداره 

اهل دوست پسر و این حرفام نیستم 

ولی حتما کنکور بدم ازدواج می کنم 

شاید اون منو دوست داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چ حرفیه تابوده همین بوده مگ چن سالته؟ ببین همه فراموش میکنن حالا چ ب مدرسه چ ازدواج

تو باید خودتو دوس داشته باشی ن دیگران محبت رو گدایی نمیکنن خانوادتم شمرم باشن میخانت این حسا تواین سنا سراغ ادم میاد طبیعیه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
منم دانشجو ام ولی به نظرم راه حل ازدواج خوب نیست.تنهایی باعث میشه هول هولکی ازدواج کنی و به اولین نف ...

حالا برعکس این خانم من با وجود مشکلات و تنهاییام برای ازدواج هول نیستم و واقعا سختگیرم. 

چون احساس می کنم هنوز برا ازدواج آماده نیستم

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

این چ حرفیه تابوده همین بوده مگ چن سالته؟ ببین همه فراموش میکنن حالا چ ب مدرسه چ ازدواج تو باید خود ...

۱۸ 

نه من کلاس ششم یه گروه ۶ نفره بودیم 

که مرور هر کدوم مدرسه مون رو عوض کردیم 

اصلا من باعث رفاقت اونا شدم 

حالا بعد شش سال هنوز باهم دوست آن بدون اینکه اصلا منو یادشون بیاد

کلا ما چون سال آخریم همه‌ی بچه های کلاسمون رفیق هایی دارن که حداقل ۵ ساله باهم دوست ولی منو همه فراموش میکنن