2777
2789
عنوان

تعداد فولیکول

12750 بازدید | 26 پست

سلام خسته نباشید

من امروز دو روز بعد پریودم بودم رفتم

می خوام اقدام کنم برای بارداری رفتم سونو و آزمایش دادم که ببینم مشکلی دارم یا نه

بعد سونو گفت که تعداد فولیکول های سمت راستم ۹ و ۸و ۷ هست

تعداد فولیکول های تخمدان سمت چپم ۱۴ و ۹و ۷ و ۷ بود

پزشک سونو گفت مشکلی نداری اما احساس میکنم واقیعیت رو نگفت

الان تو نت خوندم نوشته بود حداقل فولیکول ها باید ۱۸ تا ۲۲ باشه

اما نوشته سونو رو باید بعد از تخمگذاریم بدم

اما من چهار روز دیگه تخمگذاریمه یعنی میشه برای این باشه که تعداد فولیکول هام پایینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام انشالله بخیر و خوشی باردار میشی بزودی. ولی تخمدان راستت که فولیکول هاش دیگه جای رشد ندارن ریزن. تخمدان چپت هم فقط یه ۱۴ داری که میشه روی اون کار کرد . برو داروخانه بصورت ازاد چهارتا امپول HMG بگیر بصورت دو پودر بهمراه یک اب در دو روز تزریق کن فولیکول ۱۴ رو تو این دو روز به ۱۸ انشالله برسونه . اگر هم عجله ای برای بچه دار شدن نداری از ماه بعد برای رشد فولیکول پودر اینوفولیک بخر روزی ۲ ساشه بخور باعث رشد فولیکول و کیفیت تخمک میشه فقط قیمتش گرونه الان شده ۲۹۸ تومن 

سلام انشالله بخیر و خوشی باردار میشی بزودی. ولی تخمدان راستت که فولیکول هاش دیگه جای رشد ندارن ریزن. ...

یعنی میگین فولیکول هام ضعیفه؟

ولی یه جا نوشته بود که زمان اصلی برای اینکه مطلع باشین از تعداد فولیکول هاتون سه روز بعد تخمگذاری باید برین ولی من دو روز بعد پریودیم رفتم در حالی که چهار روز مونده بود تا تخمگذاریم

سلام انشالله بخیر و خوشی باردار میشی بزودی. ولی تخمدان راستت که فولیکول هاش دیگه جای رشد ندارن ریزن. ...

یعنی میگم که تا روز تخمگذاریم بیشتر رشد میکنن

این شرایطی که شما میگین برای بعد تخمگذاریمه

یعنی میگین فولیکول هام ضعیفه؟ ولی یه جا نوشته بود که زمان اصلی برای اینکه مطلع باشین از تعداد فولیک ...

بله فولیکول هات ریزن قدرت باروری ندارن . زباد هستن اما زیاد بودنش مهم نیست مهم سایز فولیکوله سایز فولیکول باید بین ۱۸ تا ۲۲ باشه تا تخمک پاره بشه و لقاح انجام شه  شما از ماه بعد که خواستی سونو بدی روز دهم برو برای سونو یعنی ده روز از روز اول پریودت گذشته باشه سونوی واژینال هم بده اون دقیقتره اندازه فولیکول رو بهت میده تا سونوی شکمی وقتی ردز دهم سیکلت بری تا تخمک گذاری چند روز وقت داری حتی میتونی این بین دارو استفاده کنی . ضمنا تخمک گذاری در همه خانم ها چهاردهم سیکل اتفاق نمیوفته این فقط یه میانگینه برای جمعیت زنان برای خیلیا اواسط برای خیلیا اواخر سیکل ماهانه س . اما در کل فولیکول های ۷ و زیر ۷ برای تنبلی تخمدانه . البته نمیگم شما تنبلی داری میگم که چون خودم همچین تجربه ای داشتم بهتره که میخوای اقدام به فرزند اوری کنی حتما بری زیر نظر پزشک و دارو بگیری برای تقویت تخمدان و رشد فولیکول هات انشالله که نتیجه بگیری عزیزم . ❤

بله فولیکول هات ریزن قدرت باروری ندارن . زباد هستن اما زیاد بودنش مهم نیست مهم سایز فولیکوله سایز فو ...

بعله با توجه به سیکل پریودی بعضیا هفت روز بعد تخمگذاریشونه بعضیا ۱۴ روز من سیکلم ۳۰ روزست حدودا باید ۱۴ یا ۱۶ روز بعد روز اول پریودم تخمکذاری داشته باشم