2777
2789
عنوان

بچه میخاد 😑😑😒😒😒

178 بازدید | 12 پست

من دوست دارم ازدواج کنم با یه آدمی که وضع مالیش خوبه بعد بهم میگن اگه اون آدم بچه زیاد بخاد تو چیکار میکنی ؟😂😂🤣🤣🤣 حالا خداوکیلی اگه شوهر بچه زیاد بخاد باید چیکار کرد ؟ من خودم ۳ تا بچه دوست دارم ۴ تام خوبه 😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ مردی بچه زیاد نمیخاد مطمئن باش

شوهر من میخاد 

البته نه ک مجبورم کنه ها ولی شیش تام پشت هم باشه خوشحال میشه  

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

دیگه خودت یه تنه میخوای توازن کره‌ی زمینو به هم بزنی 😁 کدوم مردی بیشتر از این بچه میخواد با این خرجا؟؟؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

کاری نمیشه کرد 

به خودت میایی میبینی زهر خودشو ریخته و تو درگیر سونو و آزمایشی 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
هیچ مردی بچه زیاد نمیخاد مطمئن باش

شوهر من یه جینم بیاری قبوله 😐

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
کاری نمیشه کرد  به خودت میایی میبینی زهر خودشو ریخته و تو درگیر سونو و آزمایشی

خیلی وحشتناکه بخدا من از بچکی فوبیای بارداری داشتم ترس شدید از بارداری و زایمان نمیدونم چرا🥺🥺😢😢😢😢

من اصلا بچه نمیخاستم شوهرم 4تا میخاست دیگه الان رو دوتا استپ کردیم ولی خیلی سخته بچه داری

این اپارتمان نشینی برا بچه ها هم سخته نمیتونن انرژیشون تخلیه کنن باید مرتب ساکتشون کنیم بخاطر همسایه ها

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
من اصلا بچه نمیخاستم شوهرم 4تا میخاست دیگه الان رو دوتا استپ کردیم ولی خیلی سخته بچه داری این اپارت ...

میفهمم ماهم همینطوریم آپارتمان همش،همسایه ها میگن ساکت 😑😑😑