2821
2789
عنوان

خیانت تلخه

140 بازدید | 10 پست

چرااینقد خیانت درد داره انگار دارن پوستمو اع بدنم میکنن داغ داغم اخه مگ چی کم داشتم؟کصافتای بی شرف جفتشونم نون حروم خوردن خیلی حال روحی و جسمیم داغونه شدید امشب ازخیانتش مدرک گیراوردم اشغال پشیمونم نیس 😭😭😭😭😭😭کیادردخیانت چشیدن؟توروخدا بگید چقد طول میکشه تااع یادم بره میخوام طلاق بگیرم البته

اگه امضامو میبینی واسه روبه راه شدن زندگیم دعامیکنی؟؟خواهش میکنم ازت دوست خوبم..😓

اشکال ندارهه

اولش سخته

بعدش عادی میشه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چ مدرکی🤔

تاپیک های قبلمو دوس داشتی بخون

ماداشتیم جدا میشدیم فردادادگاهمون بود بعددیشب همسرم اومد خونمون بعدک خواب رف گوشیشو برداشتم بابدبختی رمزو اززیرزبونش توخواب کشیدم بیرون ب ی شماره پی داده بود ک من دارم میرم پیش زنم نزنگی اونم نوشته بود فدات شم باشه.امروززدم تو تل اون شماره رو دیدم پروف یه دختریه ک قبل ازدواج باهاش دوس بوده اونموقه دختره متاهل بوده ک باشوهرم میحرفیدع بعدطلاق گرفته حالا دوباره بازباهمن فقط این وسط من چ گناهی کردم ک باید بسوزم کلی موقعیت خوب داشتم پول تیپ سواد قیافه چی کم داااارم اخه

اگه امضامو میبینی واسه روبه راه شدن زندگیم دعامیکنی؟؟خواهش میکنم ازت دوست خوبم..😓
اشکال ندارهه اولش سخته بعدش عادی میشه

خداکنه دارم دق میکنم قطع نخاع بشن ایشالا

منم مثل تو 😔من نی نی مم ۱۰ روز دیگه میاد😭

عزیزم فداتشم درکت میکنم تازه شرایط تو سختره

هیچ وقت یادت نمیره

😔😔😔😔😔😔ارزوداشتم پدری برادری چیزی داشته باشم میزد مصل سگ فلجش میکرد

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز