minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3121 عنوان خانوما میاین 🥺🥺🥺 76 بازدید | 7 پست خانومااا من کلاس کاشت ناخن و ژل رفتم و وسیله خریدم ی مقدارش مونده بنظرتون درامدش خوب هست مشتری داره خیلی استرس دارم میخوام قیمت پایین کارکنم اولش رو کسی رو میشناسید ک موفق شده باشه میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1400/10/28 | 18:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنیااااان عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 5321 دیگه الان نون تو کاشت ناخنه بهترین و پرآمد ترین اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی 😑
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3121 خودت آرایشگاه داری؟ ن عزیزم میخوام تو ارایشگاه کارکنم بعدش کاشت مژه رو یاد بگیرم خوبه بنظرتون خیلی استرس دارم میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3121 دیگه الان نون تو کاشت ناخنه بهترین و پرآمد ترین خداکنه وسیله خریدم کلی استرس دارم 🥺 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3121 سلام درامدش عالیه انشاالله که موفق باشی قربونت برم مرسی عزیز دل مرسیییی میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
پرنسا۷۷ عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 3242 ن عزیزم میخوام تو ارایشگاه کارکنم بعدش کاشت مژه رو یاد بگیرم خوبه بنظرتون خیلی استرس دارم آره خوبه نگران نباش