2777
2789
عنوان

عربی رد میشممم

398 بازدید | 23 پست

خدایاااا همه نمراتم ۱۹ و نیم ۲۰ 

ولی عربی خیلی خیلی بد دادم خیلی بد فکر کنم رد میشم چیکار کنمممم ؟؟

لطفا قضاوت نکنید نخونده بودی چون در حد مرگ تا صبح خونده بودم ولی خیلی بددد دادم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اشکالی ندارد الان حالت بده ولی بعداً میبینی مهم نبوده

خیلی بده پارسال رتبه آورده بودم تو مدرسه امون 

امسال اگه عربی رد شم  معدلم میاد پایین تو انتخاب رشته میمونیم چیکار کنمم خدایاا

خیلی بده پارسال رتبه آورده بودم تو مدرسه امون  امسال اگه عربی رد شم  معدلم میاد پایین تو ...

چی بگم 

عرف میگه قسمت این بوده 😔 تو رشته دیگه موفق تری 

ولی من میگم درست همون چیزی که برات مهمه از تو چنگت درمیاره ! 

خیلی بده پارسال رتبه آورده بودم تو مدرسه امون  امسال اگه عربی رد شم  معدلم میاد پایین تو ...

کلاس نهمی؟

پسر منم دقیقا مثل شما تمام نمره هاش ۲۰ هست اما دفاعی را میگه خیلی بد دادم اونم داره غصه دفاعی را میخوره

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
کلاس نهمی؟ پسر منم دقیقا مثل شما تمام نمره هاش ۲۰ هست اما دفاعی را میگه خیلی بد دادم اونم داره غصه ...

هشتمم خیلی حس بدیه خیلیی خیلیی یکی مثل ماها از جون من دل مایه میزاره یکی هم کلا درس نمیخونه ولی یک درس و خراب میکنی معدلم میاد پایین مثل نوع دوم میشی

همه نمراتم ۲۰ کمش ۱۹ و نیم..... ولی عربی بد دادم خیلی بد ... چرا ردم نمیکنن؟ وقتی زیر ۱۰ میشن رد ...

نه اصلا 

مطمین باش بهت ارفاق میکنند 

معلمها حتما میشناسند شما را میدونند نمره های قبلیت عالی بوده اینو زیاد تاثیر نمیدن،یکی از دوستای پسر منم پارسال همین مشکل پیش اومده بود فکر میکرد تجدید میشه اما بهش تو کارنامه ۱۶ داده بودند طفلک از ذوقش نمیدونست چکار کنه

هشتمم خیلی حس بدیه خیلیی خیلیی یکی مثل ماها از جون من دل مایه میزاره یکی هم کلا درس نمیخونه ولی یک د ...

نگران ‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباش بهت قول میدم هیچ اتفاق بدی نمیفته،اموزشتون غیر حضوری بوده؟