2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی کسی میخاد خیانت کنه واسش نه دل شکستن مهمه نه گناهش نه نتیجه کارش نه ترس نه تهدید نه زبون خوش.

فقط و فقط باید خودش سر عقل بیاد

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
دوس ندارم این حرفو بزنم اما کاش شوهر من میرفت خیانت میکرد اما انقدر زجرم نمیداد😓 بعضی مشکلا از خیان ...

هیچچچچچچ مشکلی به اندازه خیانت و اعتیاد درداور نیس بنظر من.

شوهر من کلکسیون بدیهاس.

اما خیانتش منو از پا انداخت .حتی میگفتم کاش معتاد میشد اما خیانت نمیکرد .البته الان نمیگم چون به حد کافی کشیدم اونم نمیتونم تحمل کنم

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
وقتی کسی میخاد خیانت کنه واسش نه دل شکستن مهمه نه گناهش نه نتیجه کارش نه ترس نه تهدید نه زبون خوش. ...

دختر تو سوختی ها حرفت خیلی سنگین بود عاشقتم من آدم باشعوری هستی

دختر تو سوختی ها حرفت خیلی سنگین بود عاشقتم من آدم باشعوری هستی

فداتم.

اره چون همه راهی امتحان کردم.

هیچکدوم جواب نداد.خودش باید بخاد که ادم بشه

هیچچچچچچ مشکلی به اندازه خیانت و اعتیاد درداور نیس بنظر من. شوهر من کلکسیون بدیهاس. اما خیانتش منو ...

شوهر من خیانت نکرده اما هر لحظه زجرم داده. خیلی عصبی و بدهن و شکاک هست. دایم توهین میکنه به همه. انقدر خودخواهه. از عالم و ادم طلبکاره. یه هفت خط یه تمام معنا. الانم منو گذاشته با یک عالمه بدهی رفته. تازه میگه طلاقتم نمیدم تا زجر بکشی. بنظرت اینا از خیانت زجراور تر نیست؟ 

🍁دنیا نیرزد به آن که پریشان کنی دلی را🍁
فداتم. اره چون همه راهی امتحان کردم. هیچکدوم جواب نداد.خودش باید بخاد که ادم بشه

زمان میبره درکت میکنم تو خطا نکنیا مثه اون اگر خواستی راه درست و انتخاب کن شرعی وقانونی