2777
2789
عنوان

تجربه عمل بینی😭😭😭😭

354 بازدید | 21 پست

خواهشاً نگید از دکترت بپرس چون دکترم فقط موقع جراحی بخاطر پول میبیندت و  بعدش دیگه همه کارا رو یه دختری که به عنوان منشی گذاشته انجام میده... 😔ودیگه نمیبینیش!!! 

من سه روزه عمل کردم از ورم وکبودی نگوووو که یعنی اینقد زیاده اصلاً قابل شناسایی نیستم😭😭😭😭رو تامپونم همش خونابه میومد! 

امروز تامپونو کشید از بینی شروع کرد خون بیاد😭😭😭😭😭کسی اینجوری بوده؟؟؟یعنی غیر طبیعی نیست؟ توروخدا سگالاتمو جواب بدید 😔😔😔

الانم رو گاز استریل زیر بینیم باز خون میاد😢البته کمتر... 

حالا نگاه میکنم پوست بین دوتا سوراخ بینیم انگار پوست خودم نیست و پلاستیک هست یا نمیدونم اصلا چیه!!! 😭😭😭

کسی تجربه داره؟؟؟ نکنه گوشت اضافه آورده؟ 😢

توروخدا هر چی تجربه دارید بگید اینقد استرس دارم که این چند روز صدسال پیر شدم... توروخدا تجربه تونو بگید

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

من در درجه  اول بینیمو بخاطر تنفس بدم و اینکه راه تنفسم باز بشه وبعد ازاون زیبایی عمل کردم... چون خیلی سخت از بینیم نفس میکشیدم... 

میشه خواهش کنم بگید از کی راه تنفس از بینیتون بازشد... 

اعصابم خورده بینیم از قبل بدتر شده با اینکه دو سه روزه تامگون کشیدم از بینی نمیتونم نفس بکشم بدتر از قبل شدم با اینکه تامپون ندارم و شست شو میدم کاملاً بسته ست😭😭😭😭

توروخدا تجربه تونو بگید... دعاتون میکنم

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودم تجربه ندارم اما دختر عموم خیلی نگران بود بعد عمل، کارش شده بود گریه و جوش زدن

اما دکترش گفت ۶ ماه تا یک سال صبر کن بعد نتیجه رو ببین

الانم خوب شده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
هيچي از اينا كه گفتي غير طبيعي نيست. فقط صبور باش و مرتب شستشو بده اون پلاستيك هم كه ميگي بين دو بي ...

واقعا.... 

پس چرا یک درصدم نفس از بینی ندارم

سلام

ببین عزیزم اصلا نترس خون اومدنه طبیعیه من وقتی تامپونمو کشیدن همینجوری خون میومد سریع یه تامپون جدید گذاشت که بعد خودم درش بیارم ولی تا حدود یک هفته هر چی سرمو پایین میگرفتم خون میومد

اصلا سرتو پایین نگیر و نترس تا میتونی کمپرس یخ بذار

برای کبودیم اصلا مشکلی نیست که پوستت حساس بوده و کبودی کردی کپسول اناهیل بگیر عصاره اناناسه زودتر خوب میشی بعد یک هفته کمپرس گرم بذار

پوستتم که مث پلاستیکه طبیعیه چون هم ورم کرده و هم چربه بخاطر بیهوشی

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
سلام ببین عزیزم اصلا نترس خون اومدنه طبیعیه من وقتی تامپونمو کشیدن همینجوری خون میومد سریع یه تامپو ...

قربونت برم از نگرانیم درآوردیم... 

شما تنفستون خوب بود؟؟؟ 

میترسم داخل بینیم چسبندگی اتفاق افتاده باشه 😭

قربونت برم از نگرانیم درآوردیم...  شما تنفستون خوب بود؟؟؟  میترسم داخل بینیم چسبندگی اتف ...

فدات شم عزیزم من درخدمتم

نه ببین تنفسه تا بخیه هاتو نکشی اذیتت میکنه سعی کن فشار نیاری با بینی نفس بکشی چون رگات بازه بیشتر کبود میشه

الان تو بینیت کلا پر خون و مخاط هست برای همبن تنفس نداری حتی تامپونو دربیاری

وقتی تامپونتو کشیدی روزی دو سه بار با سرنگ بدون سوزنش اب نمک رقیق یا سرم شستشو بریز تو بینیت بکش بالا و فین کن اروما

بعدش که فین اروم کردی با گوش پاکن تو بینیتو تا اخر تمیز کن که باز بشه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
من تا چهار پنج ماه نمیتونستم خوب. نفس بکشم الان ده ساله عمل کردم

سلام عزیزم الان که 10سال از عملتون گذشته عوارضی نداشته؟

بینیتون مشکلی پیدا نکرده؟درسته میگن بعد عمل ممکنه بینی زمستون ها یخ بزنه بی حس بشه یا نشه فین کرد و ..

ممنون

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
سلام عزیزم الان که 10سال از عملتون گذشته عوارضی نداشته؟ بینیتون مشکلی پیدا نکرده؟درسته میگن بعد عمل ...

سلام عزیزم

نه اصلا

من جز گهگاهی خونریزی داره بینی م مشکل دیگه ای نداشتم و ندارم

مشکل تنفسی ندارم اصلا

نه این حرفها هم صحیح نیس

برای من پیش نیومده چسبندگی یا مشکل در فین و تنفس توی زمستون

من سال ۹۰ ۱۳عمل کردم

حالت افتادگی هم نداره که بخوام ترمیم کنم