2777
2789

کوش رسید بگو ببینم من بدبخت بیچاره فلک زده کی حامله میشم 

وای من عاشق بچم خددددا

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋

بچه ها من یک سوال دارم دوست دارم در این تاپیک هم مطرح کنم. وقتی کسی خواب می بینه که به آرزو یا هدفی که داشته رسیده و در خواب احساس خوبی بهش دست داده ، ممکنه نشونه ای از طرف کائنات باشه که ما مطمئن بشیم به خواسته مون می رسیم ؟ 

کسی تجربه داره ؟ 

لطفا راهنمایی کنید.

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوش رسید بگو ببینم من بدبخت بیچاره فلک زده کی حامله میشم  وای من عاشق بچم خددددا

آن شاالله که میشی ....ولی مادر شدن انقدرررر سخته ها🥵🥵🥵

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
ان شاء الله صاحب نی نی خوشگل میشید ❤😍

خدا از زبونت بشنوه دیگه افسرده شدم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
آن شاالله که میشی ....ولی مادر شدن انقدرررر سخته ها🥵🥵🥵

به سختی میارزه 

ولی سختی اینکه مردم از روی ترحم بهت بگن ایشالله توام حامله میشی بعد پوز خند میزنن بیشتره😭😭😭

بچه ها من یک سوال دارم دوست دارم در این تاپیک هم مطرح کنم. وقتی کسی خواب می بینه که به آرزو یا هدفی ...

اره میتونه نشونه باشه😍 به هرحال به فال نیک بگیر چون همینکه تو خوابت دیدی بهت حس خوبی داده قطعا

نه افسرده چرا ؟ 

چون بعد یکسال ۶ ماه حامله شدم بهم تهمت زدن نارو زدن تا ثابت کنم از پا افتادم بچم تو۷ هفتگی سقط شد الانم ۶ ماه زجره میزنه خدایا یکی دیگه بده نمیده که نمیده 

نمیدونم گناهم چیه که توبه کنم ازش 

نه خانواده دارم نه بچه 

فقط شوهرم که اونم بدشانس تر از منه خسته رفتم خسته

چون بعد یکسال ۶ ماه حامله شدم بهم تهمت زدن نارو زدن تا ثابت کنم از پا افتادم بچم تو۷ هفتگی سقط شد ال ...

عزیزم هر روز به مدت ۶۸ ثانیه تصور کن که مامان شدی میتونی در گوگل سرچ کنی اطلاعات بیشتری به دست میاری.موقع تصور هم احساس خوبی بهت دست بده مثلا ناخودآگاه لبخندبزنی و خوشحالی کنی. از امضاتم خیلی خوشم اومد. چون باور مثبت داری و ایمان داری مامان میشی 😍😍😍

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...
عزیزم هر روز به مدت ۶۸ ثانیه تصور کن که مامان شدی میتونی در گوگل سرچ کنی اطلاعات بیشتری به دست میاری ...

اره خیلی به خدا ایمان دارم مرسی گلم حتما سرچ میکنم