2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حورا جان تو بگو چیکار کنم من الانب یاد بچگی کنم از زندگی لذت ببرم لین نمیزاره

عزیز مادهه شصتی هستیم.نسل سوخته.از بچگی حق اشتباه نداشتیم چون میگفتن تو بزرگی!هیچوقت نفهمیدیم بچه ایم تا زمانیکه بزرگ شدیم وپشت سرمون ونگاه کردیم دیدیم چقدر بچه ومعصوم بودیم.البته اونوقتا همه همین بودن اکثرا .فرهنگ سازی نبود.تحمل ک چ عرض کنم...روز مردگی داشتیم بجای زندگی.تا سن بالا ک ازدواج کردیم والان خوشبختیم.دختر نازمو با دنیای عشق بزرگ میکنم مثل ی پرنسس.

خیییلی خودمو بخدا نزدیک کردم تا تونستم دوام بیارم تو مجردی.ب شادیای کوچک شاد شو..ب اهنگ مورد علاقت لذت ببر توش زندگی کن..تخیل کن.خودت رو خوشبخت ببین.ب تلاوت قران با خدا حرف بزن.تو سجده صداش کن.برقص برای خودت.کتاب بخون و لذت ببر.الان شماها گوشی دارید وب دارید.خیلی راحت ترید.

ببین سقط ی جنین هم ادما رو خونه خراب میکنه چ برسه ب مادر.از این افکار شیطانی بیرون بیا و رو چیزای خوب تمرکز کن.عادت میشه برات و کاینات درهای خوشبختی یروز بروت باز میکنه شک نکن.

نمیدونم چی بگم

قوی باش عزیزم.فک میکنی مرگ مادر اسونه؟ هر سال روز مادر دق میکنی براش.فقط بوی تنشو میخوای.تو از ذات اونی.اگه میبینی الان خسته ای روحت افسرده س تو فشاره.ذات و نمیشه کاری کرد.تمام عمر خودتو سرزنش میکنی.الان چون دم دستته درکش برات سخته.اگه نباشه...اونقققدر جای خالش داغونت میکنه ک میگی کاش بودیو زندانیم میکردی..فقط بودی. فک کن بره برا خرید و تصادف کنه و بری سر کوچه ببینی مردم جمع شدن دورش و مادر غرق در خون..خریداش ک میخواس براتون غذا بپزه ریخته رو زمین!  چ میکنی؟ میتونی بخندی و رد شی؟یا دست ب اسمون بگیری بگی شکر؟

.ولش کن.بخدا چن سال دیگه ب این افکارت میخندی.

وقتی مادر شدی میفهمی چقد بهش نیاز داری.حتی ب ی بودن خشک و خالیش.

ببخش مادرتو اونطور توصیف کردم.دور از جونش.باید همه چیو بسنجی