2777
2789
عنوان

مثل گوگل باشیم😃

112 بازدید | 4 پست

وقتی یه مشکل رو سرچ میکنی نتایج گوگل نمیاد سوالت رو از ریشه عوض کنه

میاد راه حل های هر چند ساده برای حل سوال سختت میده و در صورت نیاز به تو پیشنهاد میده که سوالت رو تصحیح کنی تا نتایج بهتری بگیری!

مثالش مثل این میمونه که طرف میگه من میترسم برم مدرسه و یه عده جواب میدن:

پس نرو:/ با اینکه میتونیم بهش بگیم برو مشاور ، میتونی اینکارو انجام بدی و ...

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نه بابا چیه مثل گوگل یه اب ریزش بینی ساده بزنی میگه سرطان داری 😐😐

خب عملا کسی نمیاد علائمش رو سرچ کنه وقتی یه فرد علائمش رو سرچ میکنه گوگل به این فکر میکنه که طرف دنبال یه بیماری هست نه دنبال اینکه سالم هستش یا نه

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..