2777
2789
عنوان

ازشیرگرفتن بچه

71 بازدید | 8 پست

دوستان سلام.دخترمن۱۶ماهشه والعان تقریبا۴روزه که بهش کلاشیرندادم.خیلی هم بیقراری نمیکنه که بگم سخته.بنظرتون چندروزطول میکشه تاکاملایادش بره ونخواد؟شماچندروزه بچتون شیرنخواست دیگه؟مامانم میگه زودهنوزشیربده،ولی واقعیت اینه که ۳تادکتربهم گفتن که بعدازیکسالگی شیرمادرارزش غذایی نداره،دخترمم چون زیادبه غذاتمایلی نشون نمیدادگفتن که شیروحذف کن.خوشحال میشم تجربه تونوبامن به اشتراک بزارین❤

گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متاسفانه خیره سرم تحصیلکرده ام درست به شیوه مادربزرگا گرفتم پسرم ضربه خورد تا یک سال روحیه ش خوب ...

چجوری مگه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
من پسرمو یه ساله از شیر گرفتم دردش تو قلبم هیچ اصلا یه بار هم بهونه نگرفت 

خداحفظش کنه،چندروزطول کشید

گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
من متاسفانه خیره سرم تحصیلکرده ام درست به شیوه مادربزرگا گرفتم پسرم ضربه خورد تا یک سال روحیه ش خوب ...

چطوریعنی؟

خداحفظش کنه،چندروزطول کشید

میگم که اصلا همون روز که از شیر گرفتمش یکم خرما زدم نوک سینه هام دیگه هیچ اصلا نیومد سمتشون، ولی شیر پاستوریزه بهش میدم 

رفتار انسان نشان دهنده ی شخصيت اوست.... 
چطوریعنی؟

هیچی دیگه تلخ کردم با صبر زرد اما با اینکه تلخ شد گریه میکرد باز خورد ولی روز بعش با رژ لب خط خطیش کردم... وقتی رفتم دکتر موضوع و گفتم گفت درست مثل اینه که صحنه قتل نشون بچه بدی انس و الفت دو ساله رو که موقع گرسنگی موقع ترس موقع گریه واسه شلوغی واسه خواب بهش پناه میبرد و با بی رحمی ازش گرفتی