yeganeh891 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1357 عنوان حکمش چیه؟ 123 بازدید | 15 پست بچه ها من خیلی عادت دارم پوست لبمو بکنم بعد خون هم که میاد دیگه قورت میدم😶شنیدم حرومه اره؟ دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی 1400/10/28 | 13:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alma99 عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 11544 خون نجسه دیگه قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50552 اره والا، حروم حتی اون پوستم حرومه ، من ی مدت نمیخوردم ،ولی واقعا نمیشه ، من میزارم لای دندونم بازیشون میدم پوستو💔 وای وقتی یادم میوفته حرومه داغان میشم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
yeganeh891 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1357 خون نجسه دیگه خون خوار شدم رسما😑 دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
yeganeh891 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1357 اره والا، حروم حتی اون پوستم حرومه ، من ی مدت نمیخوردم ،ولی واقعا نمیشه ، من میزارم لای دندونم ... توام میکنی؟ دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
yeganeh891 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1357 بچه ها واقعا حرومه الان؟؟ دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50552 توام میکنی؟ اره 😢 ، بعضی وقتا خودش نرم میشع کنده میشه ولی باز دست خودم نیس از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
sa_ye عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21234 منم اینجوریمنمیشه ترک کرد من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50552 خون خوار شدم رسما😑 حداقل خون نخور 😖 چطوری میخوری اخه وای من یکبار انقد بد لبمو خورده بودم لبم کبودشد 😓 از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
yeganeh891 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1357 منم اینجوریم نمیشه ترک کرد خونشو چیکار کنم اون بیشتر اذیتم میکنه دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
yeganeh891 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1357 حداقل خون نخور 😖 چطوری میخوری اخه وای من یکبار انقد بد لبمو خورده بودم لبم کبودشد 😓 طعمش بد نیست خون😂😂 دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
sa_ye عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21234 خونشو چیکار کنم اون بیشتر اذیتم میکنه ولکن بابا قورت بده بره😂 من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50552 طعمش بد نیست خون😂😂 کوفت 😆😆 از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
yeganeh891 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1357 ولکن بابا قورت بده بره😂 جدی توام قورت میدی؟واقعا طعمش بد نیست خون دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
yeganeh891 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1357 کوفت 😆😆 🤣🤣 دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی