2777
2789

بچها من و شوهرم مشهد بودیم بخاطر کارش  رفته بودیم   بعد برادر شوهرم از المان اومد ایران  بعد ما از مشهد اومدیم شهرمون تا برادر شوهرمو بعد۳سال ببینیم  و بعدچن روزی برگشتیم تا رسیدیم مشهد مادرشوهرم زنگ زد ب شوهرم. طلا ها محمد ک اورده بود گم شدن بیین تو وسایلاتون اشتباه نیستن اخه من.چکار ب ساک محمد دارم. داخل اتاقشم نرفتم ...  خیلی دلم شکست بهم برخورد دقیقا هردفعه تا چیزی گم میشه زنگ میزنن ب شوهرم  ولی اینبار بیشتر قبل دلم شکست چون طلا بود. دقیقا هردفعه ک زنگ میزنع ۵دقیقه بعدش تماس میگیره  میگه پیدا شد    من خیلی ناراحت شدم اما ب شوهرم هیچی نگفتم 💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم بهترین کار کات کردنه.اگرم چیزی گفتن چدلیل بیار ک بخاطر این موضوع بگو دوس ندارم بخاطر رفت و امد با شما شرفمو الکی لکه دار کنید

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عجب!خب به جای این کارا دو ساعت بگرد بعدا بگو تو وسایل تو هست یا نه...کلا عادت دارن...من باشم قهر میکنم 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

زنیکه داداشم با داداشش همدستی کرد به خودش چاقو زد انداخت گردن من منو بیگناه ۳ ماه انداختن زندان خدا لعنتشون کنه💔😐

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
ب نظرم بهترین کار کات کردنه.اگرم چیزی گفتن چدلیل بیار ک بخاطر این موضوع بگو دوس ندارم بخاطر رفت و ام ...

اخه چکار کنم وقتی مادر شوهرمه.  ولی خیلی رفت اومدما کم کردم خیلی زیاذ

اخه چکار کنم وقتی مادر شوهرمه.  ولی خیلی رفت اومدما کم کردم خیلی زیاذ

مادرشوهر باشه.هر کی باشه.وقتی به همه القا کنن فلانی احتمالش هست دزد باشه باید قیدشو زد

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.