2777
2789
عنوان

خونریزی طولانی

183 بازدید | 16 پست

تورو خدا کمک کنیم من بعد واکسن کرونا دوماه پریود نشدم بعدا یکماه پریود شدم ،اما این ماه بازم تاخیر داشتمبالاخره یه عالمه رازیانه خوردم شدم اما یک هفته فقط لک داشتم بعد یک هفته شروع شده پریودم الان ۱۲ روزه قطع نمیشه نمیدونم چکار کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو دکتر 

ربطی به واکسن ندارن شاید مشکل هورمونی داری

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

واقعا شما چه مشکلی پیدا کردین،منم همه بهم ریخته

حدودا۲۰روزباتاخیرپریودشدم اونم خیلی کم بود☹

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی 
حدودا۲۰روزباتاخیرپریودشدم اونم خیلی کم بود☹

منم رفتم دکتر بخاطر تاخیر گفت بخاطر واکسنه خودت باز میشی ،حتی قرصم نداد اما منم ماه بعدی که شدم کم بود ،اما این ماه فجیع شدم الانم اصلا بند نمیاد نمیدونم چکار کنم کلافه شدم 

منم رفتم دکتر بخاطر تاخیر گفت بخاطر واکسنه خودت باز میشی ،حتی قرصم نداد اما منم ماه بعدی که شدم کم ب ...

بازم برودکترآمپول یاقرص میده بگوواکسن زدی

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی 
قبل واکسن همچین مشکلی نداشتم اصلا دکتر گفت تاخیر بخاطر واکسنه ،اما حالا که شدم اینجوریه

سلام شما چکار کردین خوب شدین منم درگیرم یک ماهه پریود و خونریزی دارم

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
سلام شما چکار کردین خوب شدین منم درگیرم یک ماهه پریود و خونریزی دارم

سلام عزیزم شما برای قطع پریودی چیکار کردین؟ منم توی شرایط مشابهتون هستم.لطفا جواب بدین

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
سلام عزیزم شما برای قطع پریودی چیکار کردین؟ منم توی شرایط مشابهتون هستم.لطفا جواب بدین

سلام من ۳ماه این مشکلو داشتم خیلی دکتر رفتم قرص های مختلف دادن ولی خودش،قط شد بعد ۳ماه 

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲