parpark مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1260 عنوان بیاین🥺🥺🥺 98 بازدید | 15 پست یکسالو نیمه باهاشم پارسال تولدمو یادش رفت گفتم اشکال نداره تازه ابتدای رابطمونه... امسالم تولدمو یادش رفته تبریک بگه😢شما جای من بودید چیکار میکردید؟دارم دیوونه میشم😞 1400/10/28 | 12:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
flamingo عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 3725 نیگا اینکه تولدتویادش رفته مهم نیس ها ولی اینکه براش مهم نیستی مهمهنمیدونم تونستی منظورمو بفهمی یانمن بودم کات میکردم
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11244 خب شاید مشغلش زیاده. اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11244 نیگا اینکه تولدتویادش رفته مهم نیس ها ولی اینکه براش مهم نیستی مهمه نمیدونم تونستی منظورمو بفهمی یا ... از کجا میگی براش مهم نیست؟ فقط واسه این ک تولدشو یادش رفته😶🙄😐 اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
parpark مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1260 فکرکنم عادیه پسرا کلا مناسبتارو یادشون نمیمونع کجاش عادیه؟این نشون از بی اهمیت بودنه منه اصلنم عادی نیست😢
parpark مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1260 از کجا میگی براش مهم نیست؟ فقط واسه این ک تولدشو یادش رفته😶🙄😐 خب به نظر شما من براش بی اهمیت نیستم؟دوساله تولدمو داره یادش میره با اینکه صدبار بهش گفتم حتی ماهشم یادش رفته این طبیعیه؟😭
parpark مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1260 نیگا اینکه تولدتویادش رفته مهم نیس ها ولی اینکه براش مهم نیستی مهمه نمیدونم تونستی منظورمو بفهمی یا ... اره منم از همین ناراحتم🥲
parpark مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1260 تازه اوایل رابطمون بهم گفته بود تولد رل قبلیش براش کیک گرفته سوپرایزش کرده😭😭😭
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11244 خب به نظر شما من براش بی اهمیت نیستم؟دوساله تولدمو داره یادش میره با اینکه صدبار بهش گفتم حتی ماهشم ... والله برا منی ک متاهلم این طبیعیه😂 من دیروزش میگم فردا تولدمه یادش میره😐 دیگه سِر شدم🙁 اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11244 تازه اوایل رابطمون بهم گفته بود تولد رل قبلیش براش کیک گرفته سوپرایزش کرده😭😭😭 شاید لاف اومده خب😐 اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
parpark مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1260 والله برا منی ک متاهلم این طبیعیه😂 من دیروزش میگم فردا تولدمه یادش میره😐 دیگه سِر شدم🙁 شما شوهرته قطعا دوست داره که باهات ازدواج کرده ولی این آقا نه شوهره نه نامزد تازه خواستگاریمنکرده حتی معلومه من قد یه ارزنم نیستم براش
parpark مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1260 شاید لاف اومده خب😐 نه جدی گفت تازه اینو خودم متوجه شدم چون با پسر خالش داشتن در موردش حرف میزدن🥲
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11244 شما شوهرته قطعا دوست داره که باهات ازدواج کرده ولی این آقا نه شوهره نه نامزد تازه خواستگاریم ... ☹️😥💔باز خودتون بهتر میشناسیدش. ولی اینکه بخواین فقط ب این خاطر تصمیم ب جدایی بگیری ...... اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
parpark مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1260 ☹️😥💔باز خودتون بهتر میشناسیدش. ولی اینکه بخواین فقط ب این خاطر تصمیم ب جدایی بگیری ...... چیبار کنم پس دارم دیوونه میشم😢