2777
2789
عنوان

مادر شوهر

230 بازدید | 17 پست

مادرشوهرتون تاحالا چه کارایی کرده براتون چیا هدیه داده بهتون من عقدم هیچی ازش نگرفتم بعد روز مادر باید کادو هم بدم بهش به نظرتون؟ ‌

اصلا نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم خیلی جلوش معذبم بخاطر عقایدش و دلم نمیخواد رفت و امد کنم ،شما چطوری شوهرتونو مجاب میکنید که نرید خونشون اینم بگید😐

بلاخره همه چیز درست میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا زوده برا اینکارا،اول برو سر خونه زندگیت بعد

فعلا باید تو خوب باشی باهاشون،محبت و احترام کنی،هرچند اونا نکنن،تا اعتماد شوهرت جلب شه بعد میتونی عوض دراری و مثل خودشون باشی

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

بهم یه سینی بزرگ مسی  ک ما بهش میگیم مَجمه داد 

البته ماله پدرشوهرش بود ک اونم کادو بهم داد

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

هرگز سعی نمیکنم مجابش کنم که نریم! چون همونطور که مادر من برام عزیزه مادر اونم براش مهمه و دوست داره باهاش رفت و آمد کنه.

آدم نمیتونه مادر رو دور بندازه.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

کادو‌که همون مرسومات زمان ازدواج بعدش هیچی چون دور از هم بودیم ولی ما کادو میفرستیم مناسبتی چیزی 

من برام‌مهم نیست کادو‌دادنشون ولی جاریم به شدت حساسه و‌اونها هم عمل میکنن 

از الان این جنگ ذهنی رو برای خودت درست نکن که نریم و ارتباط نگرفتم و.... از همین الان این ذهنیت و تفکر محکوم به شکسته. هر عقیده‌ای که داره در نظر بگیر شکل مردونه‌اش تو همسرت هست، هیچوقت مادر و پدر خانواده یه نفر رو نمیشه حذف یا دور کرد چون چکیده همه اونا تو طرف مقابل خودت وجود داره. پس به فکر ایجاد تعامل و محبت و رابطه درست باش

God help me to be strong enough not to lie to myself