2777
2789
عنوان

رشد سینه

443 بازدید | 18 پست

سلام خانما میشه درباره رشد سینه تو سن های مختلف توضیحاتی بدین

یکی از اقوامون دخترش ۱۵ سالشه  سینه هاش کوچیکه و میگه نیم تنه اسفنجی میزنه و اینکه انگار در آستانه ۱۳ سالگی ام پریود شدن    راهکار های مناسبی برای رشد سینه براش دارید؟ 

دخترای ۱۵سالع مون چه هول شدن رشد می‌کنه خاله نترس

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما چرا سینه اقوامتون واست مهم شده؟  خودش خبر داره واسش تاپیک زدی؟

بله گلم متاسفانه گوشی شون معمیر گاهه من خودم ایم سایت و معرفی کردم گفتش که اگه میشه من بزنم منم اولش معذب بودم ولی دیدم میخواد گفتم ازتون کمک بگیرم 

مرسی ...

از راه های غیر معتبر سینه هاشو بزرگ نکن یدفعه دیدی نمیشه جمش کردا

اره اتفاقا خودم هم بهش گفتم ...بستگی  به هورمون هاش داره یهو دیدی چند ماه بعد رشد اصلی شروع شد و توام از این ور هزارتا راه برای رشد سینه اش دادی و الاان زیادی بزرگ میشن 

اره اتفاقا خودم هم بهش گفتم ...بستگی  به هورمون هاش داره یهو دیدی چند ماه بعد رشد اصلی شروع شد ...

منم به خار همیم میگم که تو سن بلوغ هورمون هاش تغییر می کنه و امکان داره سینه هاش یکدفعه خیلی خیلی بزرگ بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز