2777
2789
عنوان

سرامیک و طی

463 بازدید | 11 پست
میخام از این ط ی سطلی ها بگیرم.. ا از این پدالی ها یا کسی داره و ایا راضیه و از چه مارکی...کجا خریده بخار شوهم چند وقته خراب شده و جوره دیگه ای هم بلد نیستم سرامیکا رو تمیز کنم... کلافه شدم از دستشون
نرگس جون من یه سوال درباره بخارشو ازت دارم فقط برا تمیز کردن سرامیک خوبه شما باهاش مبل یا فرش رو تمیز نمیکردی یعنی میشه این کارو هم انجام داد با بخارشو؟
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
دروو دیوار و سرامیک ابی تمیز کردم.. فرش هم بک نبود.. اما برای وقتی که فرشت کثیف نباشه.. مثلا همون دوهفته ای یه بار مرتب بکشی... مثل جارو.. ولی اگه انتظار داشته باشی خیلی تمیز کنه نه...اونجوری نیست برای فرش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من خیلی تعریفشو از همکارام شنیدم و میگن از بخارشور خیلی بهتره منم میخوام بخرم حتما یه مدل دیدم که چینی درجه یکه هم پدالیه هم با فشار دسته طی میچرخه فقط دقت کن هم جای مایع داشته باشه هم اون آبکش داخل سطلش پلاستیکی نباشه استیل باشه اینی که من قیمت کردم 160هزاره
نگران منی که نگیره دلم...واسه دیدن تو داره میره دلم...نگران منی مثه بچگیام...تو خودت میدونی من ازت چی میخوام...نگران منی به تو قرص دلم...تا کنار منی نمیترسه دلم...بغلم کن ازم همه چیمو بگیر...بذار گریه کنم پیش تو دل سیر