2777
2789

پاشدم ساعت ۳ شب عدسی درست کردم تا ساعت ۸ و نیم رو گاز بود بخدا خیلی خوشمزه بود دخترم که غذا نمیخوره اینو خورد گفت مامان خوشمزه س مثل عسله اینقد خوشمزه س این همین دید گفت تو نمیتونی بلد نیستی عدسی بزاری بعد بخدا آشپزیم تکه همه تو فامیل از دستپختم تعریف میکنن  میگه این عدسا نپخته  گفتن این از ساعت ۳ روگاز ه همشون له شدن بعد برگشته میگه این چرا رب دارم میگم تو عدسی همین یکم رب میزنن اینقد گیر داد عیب گذاشت منم حرصم گرفت عدسی جلوشو ریختم تو قابلمه کاسه ش رو هم شستم . همش عیب میزاره رو کارام خسته شدم   یه عمره داره عذابم میدع 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چ حصله داری..

افرین بتو...من باشم نون پنیر میذارم جلوش 

بخوره بره 😐😐

کاری ک همیشه میکنم،

خدایی چتور ۳ از خابت میزنی پامیشی غذا درس کنی 

بعد اینجور جوابتو بده 

دیگه بیدار نشو

همه از تمیزیم تعریف میکنن از قیافه م از شخصیتم اما این مرد شده ملکه عذاب من  خانواده م نمیزارن طلاق بگیرم میگن آبرومون میره  بخاطر دخترت خانوادش هم اخلاقشون بده نمیشه دخترم رو جا بزارم برم