2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 88 پست
تمومش كن توروخدا ؛ ب اين فكر كن ك ممكنه حتي مريضت كنه ؛ خودتو بكش بيرون اون نامزدش بچست و غرور و اين ...

آره واقعا ازش کم کم داره بدم میاد 

امشب یه عالمه پیام دادم و بدی هاش و بی لیاقتیشو به رخش کشیدم بعدم از همه جا بلاکش کردم 

عزیزم عذاب داره باید این عذاب بپذیری و بگی این بخشی از پروسه جدایبه 

سختی و رنج الان و قبول کنی بهتر از رنجیه ک‌تا اخر عمرت کنارش باید بکشی ی روزی ک خسته شدی ازش عشق و دوست داشتنیم برات نمیمونه و میبینی کلی وقت و انرژیت هدر رفته واس ی ادم بی ارزش ک‌میتونست صرف  ادما   و کارای مفید بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش حداقل اینقدر شعور داشت محبت میکرد بهم  امشب با وقاحت تمام گفت من بدم چرا موندی برو

با همه این رذالت ها و وقاحت ها دلتنگش هم میشی من ده سال دارم زندگی میکنم یه بار بگه چرا موندی دهنشو جر میدم 

چه طاقتی داری 

چیشو دوست داری دقیقا عزیز جان

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
نمیدونم خودمم واقعا 

تلقین خیلی مفیده 

دست از تلقین عشق بردار 

کارهای بدشو تکرار کن اصلا تکرار نداره تو نامزدی انقدر وقیح چرا فکر میکنی خوب میشه این مذخرف ترین جمله دنیاست که مردی بعد از ازدواج خوب میشه 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
چه قدر خوب زود فهمیدی بزازش کنار این ادم خوب بشو نیست الان من بایه بچه مجبورم با شوهرم بسازم چشام ...

چیشد که دیگه دوسش نداری؟ 

من اون شبی که فهمیدم خیانت کرده پیشش بودم 

شاید ۳ ساعت نشد بعدش رفتم بغلش کردم 

چیشد که دیگه دوسش نداری؟  من اون شبی که فهمیدم خیانت کرده پیشش بودم  شاید ۳ ساعت نشد بعد ...

شوهرم مرد سختگیری بود همه چیشو تحمل میکردم همیشه بله چشم قربانش بودم و دوسش داشتم بعد از اینکه خیانتش و دیدم دلمو شکست  دیگه دوسش ندارم هر کاری برام میکنه دیگه به چشمم نمیاد همیشه همیشه بهش شک دارم حتی وقتی میره دستشویی فک میکنم همه ی حرفاش دروغه منو میخواد بپیچونه

موقع که بهم خیانت میکرد ۱ماه زیر نظرش داشتم تو ماشینش شنود گذاشته بودم با ۱۰نفر هم زمان بود نمیدونستم  برم یقه کدومشون بگیرم تو اون یه ماه اب شدم مردم پسرم ۷سالش بود فوق العاده باهوش نذاشت ازش جدا شم میگفت من هر دو تو نو میخوام شبانه و روز طفلک گریه میکرد 

شوهرم مرد سختگیری بود همه چیشو تحمل میکردم همیشه بله چشم قربانش بودم و دوسش داشتم بعد از اینکه ...

چقدر مثل من 

از جانم و عزیزم بهش کمتر نگفتم 

هر چی گفت گفتم چشم بخاطرش چادری شدم 

الان که دروغاش رو شده میفهمم تمام اون وقتایی که بهم میگفت کارم زیاده مشغول هرزگی بوده